VÍZILABDA

2021.03.13. 16:31

Nagy hajrát nyitott a BVSC a Bitskeyben

A harmadik negyed végig tartották a lépést az egriek a fővárosiakkal.

S. K.

Párkányi Rékáék (2) nagy csatát vívtak Fotó: Lénárt Márton

A női OB I. 14. fordulójának mérkőzésén:

Tigra-ZF-Eger–BVSC-Zugló 6–11 (1–1, 3–3, 2–2, 0–5)

Eger, Bitskey Aladár Uszoda, zárt kapuk mögött. V.: Kollár Gy., Csizmadia Zs.

Eger: Pintér – Menczinger 1, Hertzka 1, Katona Zs., Dobi 1, Czigány 1, Szmodics. Csere: Párkányi, Gálicz 1, Horák Zs., Bódi F. 1, Szilágyi Sz. Vezetőedző: Szilágyi Péter.

BVSC: Tóth E. – Mészáros-Farkas 4, Farkas T., Leimeter D. 1, Alaksza N., Gémes, Gyöngyössy 1. Csere: Fekete F. 1, Alaksza D. 2, Takács O. 1, Mihály K., Koncz, Kele 1. Vezetőedző: Petrovics Mátyás.

Gól–emberelőnyből: 11/3, ill. 18/7.

Ötméteresből: –.

Kipontozódott: Szilágyi Sz. a 19., Szmodics a 21., Katona Zs. a 29. percben.

A harmadik negyed végig tartották a lépést az egriek a BVSC-vel. A folytatásban azonban 6–6-os állásról nagy hajrá nyitottak a fővárosiak, s 5–0-ás sorozattal végleg eldöntötték a pontok sorsát.

 

Szilágyi Péter: – Egyszer sem vezettünk a mérkőzésen, ettől függetlenül elégedett vagyok, elismerés illeti a lányokat. Most következnek az alapszakasz utolsó ütközetei, dolgozunk tovább.

Petrovics Mátyás: – Küzdelmes mérkőzés volt. Örülök a győzelemnek, de nem vagyok maradéktalanul elégedett. Nem tudtunk időben reagálni az Eger védekezésére, csak a végén döntöttük el a mérkőzést.

Következik: Tigra-ZF-Eger–Tatabányai VSE, március 17., szerda, 12.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában