LABDARÚGÁS

2021.04.16. 19:29

A Hatvan újra örülne, az Eger SE javítana

A hét közben rendezett fordulóban sikerélménnyel és három ponttal gazdagodott hatvaniak megyei derbin fogadják a hazai pályán vereséget szenvedett egrieket. Az NB III. Keleti csoportjának 30. fordulójában kiemelten fontos meccs vár a gyöngyösiekre is.

Bódi Csaba

Vasárnap, 17.00:

FC HATVAN (18.)–EGER SE (4.)

Hatvan, Népkerti Spt., zárt kapuk mögött. V.: Altorjay Áron (Schweighardt, Török). Élőben: Eger SE YouTube, Egri Foci Tv.

– Bízom benne, hogy a Tállyán szerdán elért 2–1-es győzelem önbizalmat és hitet adott nekünk – mondta a Hírlapnak a hatvaniak kapusa, Tajti Bence, aki előzőleg Egerben védett. – Minden meccsen pontot, pontokat kell szereznünk céljaink elérése érdekében, vasárnap is szeretnénk győztesen elhagyni a játékteret. A saját játékunkra kell figyelnünk. Ha védekezésben stabilak tudunk maradni és egységesek leszünk, továbbá minimalizáljuk a hibákat, akkor nem lehet gond.

– Az elmúlt két mérkőzés nem igazán úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna – közölte az egriek támadója, Olasz Dénes. – Főleg a szerdán rendezett Cegléd elleni vereség volt fájó, mert tavasszal eddig még tavasszal pontot sem veszítettük hazai pályán. Ezért mindenképpen a győzelem a cél hétvégén, ami nagyon nem lesz egyszerű feladat a bent maradásért küzdő hatvaniak otthonában.

Ősszel: Eger SE–FC Hatvan 4–0.

GYÖNGYÖSI AK-MÁTRA-BETON (17.)–PUTNOK (16.)

Gyöngyös, Kömlei Spt., zárt kapuk mellett. V.: Kovács Tamás (Gordos Á., Dobos). Élőben: Gyöngyösi Tv YouTube.

– Noha a Putnok az előző két mérkőzését megnyerte, mi pedig kikaptunk, játékban olyat nyújtottunk, amit bizakodásra ad okot – fogalmazott a gyöngyösiek csapatkapitánya, Rédei Milán. – Azt az ellenfeleink is elismerték, hogy nagyon nehéz bennünket legyőzni. Amennyiben ugyanolyan elszántsággal lépünk pályára, ahogy azt tettük a tavasz eddigi részében, akkor nagyon nehéz feladat elé állítjuk a Putnokot abban, hogy pontot vigyen el tőlünk.

Ősszel: Putnok–Gyöngyösi AK-Mátra-Beton 3–0.

A további párosítás

Vasárnap, 14.30: DVSC II.–Mezőkövesd II. 17.00: Tiszaújváros–SBTC, Sajóbábony–Tiszafüred, Kisvárda II.–Balassagyarmat, Cegléd–Tiszakécske, Füzesgyarmat–Tállya, Jászberény–Sényő, DVTK II.–BVSC-Zugló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában