LABDARÚGÁS

2021.04.13. 18:32

A kupában a címvédő Péterke a Lőrincivel kezd

Két csapat jut az országos főtáblára a 2020–2021. évi Magyar Kupa megyei selejtezőjéből.

B. Cs.

Tavaly a pétervásáraiak nyerték a serleget Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A címvédő Pétervására SE a Lőrinci VSC gárdája ellen játszik majd a Heves megyei 1. fordulóban. Amennyiben a dr. Vass Géza-kupa előző kiírásának győzteseként a PSE sikerrel veszi a párharcot, akkor a folytatásban a Domoszló–Heréd összecsapás továbbjutója vár rá. A Magyar Labdarúgó-szövetség megyei versenybizottsága által lebonyolított sorsolást kedden délután tartották. Az egyébként nyílt húzás a járványügyi korlátozások miatt ezúttal nem valósulhatott meg, a nyilvánosság képviseletére lapunk munkatársa kapott meghívást.

Tavaly a pétervásáraiak nyerték a serleget Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az 1. forduló párosítása

Május 26., szerda, 17.00: Maklár–Egerszalók, Pétervására–Lőrinci, Bodon Péter FC–Hevestherm-Hevesi LSC, Energia SC Gyöngyös–Besenyőtelek-Erőss út, Füzesabony–Gyöngyöshalász, Visonta–Felsőtárkány, Domoszló–Heréd, Bélkő SE-Bélapát–Marshall-ASE.

A 2. forduló párosítása

Június 2., szerda, 17.00: Domoszló/Heréd mérkőzés győztese–Pétervására SE/Lőrinci mérkőzés győztese, Visonta/Felsőtárkány győztese–Energia SC Gyöngyös/Besenyőtelek-Erőss út győztese, Bélkő SE-Bélapát/Marshall-ASE győztese–Maklár/Egerszalók győztese, Füzesabony/Gyöngyöshalász győztese–Bodon PFC/Hevestherm-Hevesi LSC győztese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában