KISPÁLYÁS FOCI

2021.04.08. 21:29

Gyöngyösön várják a csapatokat a kispályára

A fiatalabb korosztály és az öregfiúk képviselőit is szívesen látják a küzdelemsorozatban.

B. Cs.

Sokaknak hiányzik már a futballozás

Forrás: GYVKLSZ

Fotó: Bódi Csaba

A labdarúgást kedvelő baráti, munkahelyi társaságok, a fiatal és a szenior korosztályhoz tartozó játékosokból álló csapatok jelentkezését várja 2021-es bajnokságára a Gyöngyös Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség (GYVKLSZ). A szervezők képviseletében Tóth Zoltán közölte: mindenkit örömmel látnak, akik szívesen töltenék szabadidejüket kispályás focival bajnoki rendszer keretében.

Sokaknak hiányzik már a futballozás Fotó: GYVKLSZ

– A pandémia által hozott korlátozások továbbra sem engedik az amatőr versenyzést szervezett formában, pedig reménykedtünk, hogy a legújabb bejelentés erre is kitér majd és pozitív változást hoz a számunkra, de nem így lett – közölte a GYVKLSZ elnöke, Molnár Ferenc. – Ennek ellenére úgy döntöttünk, elindítjuk a bajnokságok megkezdéséhez szükséges előkészületi folyamatot, hogy amint lehetőség nyílik a rajtra, akkor már ne időzzünk a formális dolgokkal. Az öregfiúk bajnokságára napokon belül publikálni fogjuk a versenykiírást a szükséges információkkal, jövő héttől pedig már fogadjuk a nevezéseket, igazolási-, és egyéb adminisztratív igényeket a szövetség irodájában.

Molnár Ferenc Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

A fiatalok bajnokságát illetően több forgatókönyv létezik, amelyek közül a végső létszám és a lehetséges indulás időpontja alapján választanak. Első lépésben arra kérik a csapatvezetőket, hogy a [email protected] e-mail címre legkésőbb április 11-én, vasárnap éjfélig jelezzék részvételi szándékukat.

– Nincs szükség külön kérések megfogalmazására és osztály megjelölésre. Abból indulunk ki, sőt arra törekszünk majd, hogy minden csapat a tavalyi helyezése által jogosult osztályban folytassa az idén. A játéknapokat a legoptimálisabb programtervezés érdekében a szövetség határozza meg – tette hozzá Molnár Ferenc.

Bővebb felvilágosítás a 20/387-4447-es telefonszámon kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában