LABDARÚGÁS

2021.04.13. 14:54

Női futball: csalódott Gyöngyös, csalódott Eger

A Pest megyei női háromnegyedpályás bajnokság Északi csoportjának 10. fordulójában ikszelt a GYAK, kikapott az ESE.

B. Cs.

Ketten együtt egy pontot gyűjtöttek a megyénkbeli csapatok Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

GYÖNGYÖSI AK–VÁC-DEÁKVÁR SE

1–1 (0–0)

Gyöngyös, Sport út. V.: Bálint János (Fehér, Sohajda).

GYAK: Fehér – Püspöki-Báthy, Buda, Póti, Czvetkó, Erdős, Fülöp, Lakatos, Hornyák. Cserék: Szegő, Bőr, Nagy-György, Haller, Szabó R., Patkó. Edző: Ecsegi Zoltán.

GÓL: Lakatos (45.), ill. Haljárszki (65.).

ECSEGI ZOLTÁN: – Sajnos a mai mérkőzés nem úgy alakult, ahogy elterveztük. A kelleténél tompábbak voltunk, kisebb periódusokat eltekintve, valamiért nem tudtunk százszázalékon pörögni. Mindenki becsülettel tette a dolgát, de hiányzott az a plusz a játékunkból, ami egy ilyen jó csapat ellen szükséges lenne. A második félidő elején megszereztük a vezetést és azt gondoltam, egy újabb góllal lezárhatjuk a mérkőzést. Sajnos a helyzeteink kimaradtak, az ellenfél egy szép támadás végén egyenlített. A mai mérkőzésen nem érdemeltünk győzelmet, a vendégek rászolgáltak az egy pontra. A sorsunk továbbra is a mi kezünkben van, a későbbiekben szeretnénk vele élni. Gratulálok a U17-es korosztályunk győzelméhez!

Ketten együtt mindössze egy pontot gyűjtöttek a megyénkbeli csapatok Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

KÉK DUNA SE–EGER SE 1–0 (0–0)

Kosd. V.: Mátyás.

EGER SE: Major – Szívosné, Bögös, Bíró, Varga A., Tamási, Mátyás, Pázmándi, Borosi. Csere: Stránszki. Edző: Vitányi László.

GÓL: Jánosi (73.).

VITÁNYI LÁSZLÓ: – Az U20-as csapat jó játéka és a felnőtt gárda tagjainak remek edzésmunkája alapján a három pontért utaztunk. A héten már más előjeleket is tapasztaltunk, ugyanis Holló Eszti várandós, míg a meccs előtti éjszakáig négyen mondták le a másnapi utazást. Majd sikerült késni is egy picit, ráadásul az első percekben Varga Anna is megsérült, így csere nélkül folytattuk. Kíváncsi voltam, mire leszünk képesek. Mindkét csapat előttek adódtak helyzetek, a mezőnyben picivel jobban kombináltunk, azonban egy kontrát remekül zártak le a hazaiak, így otthon tartották a pontokat. Azt hiszem, ilyenkor szokták azt mondani, ha egy hétig játszunk, akkor sem rúgunk gólt – ami engem kimondottan bosszant, ugyanis rengeteg olyan helyzet adódott a mérkőzésen, amelyeket edzésen is gyakoroltunk, csak ugyanúgy kellett volna végrehajtani. Haragudhatnék emiatt a lányokra, de inkább azt vizsgálom, miképpen tudnánk az edzéseken ezeket hatékonyabban gyakorolni, hogy legközelebb sikeresek legyünk.

Az Északi csoport állása

1. Gyöngyösi AK 7 5 2 – 17–4 17

2. Gödöllői SK 7 5 – 2 20–7 15

3. Vác-Deákvár SE 7 2 2 3 9–10 8

4. Eger SE 7 1 3 3 9–19 6

5. Gödi SE 5 1 2 2 4–9 5

6. Kék Duna SE 7 1 1 5 8–18 4

7. Diósjenői SE kizárva

Következik: Göd–Gyöngyösi AK, 10.00. Gödöllő–Eger SE, 14.00. Mindkettő: április 25., szombat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában