LABDARÚGÁS

2021.05.19. 21:42

Győzött és élre állt a Lőrinci VSC csapata

Egygólos sikert aratott a megyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójóból elhalasztott és ma este pótolt mérkőzésén az újabb három ponttal az első helyre lépett Lőrinci VSC együttese.

Heol Sport

Kerek Norbert (balról a második) idénybeli 20. gólját szerezte

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

LŐRINCI – HEVESTHERM-HEVESI LSC 2–1 (1–0)

Selyp, Lőrinci Spt., 50 néző. V.: Pádár Szabolcs (Forgó, Motsidlovszky).

LŐRINCI: Gedei – Szilágyi, Nyerges, Ágói, Bogdán, Sulcz, Kerek, Gulyka, Gidály (Török, 77.), Zöldi, Híves (Gulyás, 83.). Edző: Dukon Béla.

HEVES: Boros Á. – Váradi Z., Somodi, Szabó G., Borics, Besenyei F., Dalnoki G., Kóczián (Botos, 54.), Pető, Daru, Korsós. Játékos-edző: Besenyei Ferenc.

GÓL: Kerek (12.), Török (80.), ill. Borics (84.).

JÓK: senki, ill. az egész vendégcsapat.

KIÁLLÍTVA: Váradi Z. (79.)

Kerek Norbert (balról a második) idénybeli 20. gólját szerezte
Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

DUKON BÉLA: – Az idény legnezebb mérkőzését játszottuk a kiválóan futballozó hevesiekkel. A szívünkben köszönhetjük a győzelmet. Gratulálok a srácoknak!

BESENYEI FERENC: – Ez a mérkőzés hűen tükrözte tavaszi szereplésünket. Emberhátrányban játsztva is visszajöttünk a meccsbe, de a legvégén 11-est hibáztunk, így pont nélkül távozunk. Gratulálok a lőrincieknek kiváló idényhez és kívánom, hogy érjék el céljaikat!

A bajnokság állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában