ATLÉTIKA

2021.05.18. 14:13

Ötven mérföldön ötödik az egri ultrafutó

A verseny több mint felét esőben teljesítette az Egri Sportiskola SE indulója.

B. Cs.

Sebestyén Tímea újra elérte a célját

Forrás: Egri SSE

Balatonfüreden 4000 méteres pályán rendezték az 50 mérföldes Ultrafutó Magyar Bajnokságot. Sebestyén Tímea 9 óra 6 perc 58 másodperc múltán ért célba a 80,45 kilométeres táv végén, ami a nőknél az ötödik helyet jelentette számára.

Sebestyén Tímea újra elérte a célját Fotó: Egri SSE

– Furcsa módon hajnal négy órakor rajtoltunk 450 méterrel, majd a 4000 méteres körpályát húszszor tettük meg – mondta az Egri SSE ultrafutója. – Hat óra környékén elkezdett szakadni az eső és kitartott egészen 11 óráig. Ez nem könnyítette a versenyzést, de szerencsére a tervezett frissítés ismét nagyon jól bevált. Nem akadtak holtpontjaim, és most először tudtam végig kocogni 80 kilométert úgy, hogy nem volt belesétálás. Pedig 50 kilométernél kicsit elkezdett fájni a csípőm, ám fejben végig erős voltam és kizártam a fájdalmat.

Sebestyén Tímeát büszkeséggel töltötte el az eredmény és az eső ellenére jól érezte magát, miközben jónéhányan feladták a versenyt az égi „áldás” miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában