LABDARÚGÁS

2021.05.06. 16:51

Pétervásárán erős faktor az akarat

A járványügyi szabályok betartásával a megyei I. osztály 23. fordulójának mérkőzésein is lehetnek már nézők. A pétervásárai meccsre kíváncsiak a gyöngyöshalásziakkal szemben jónak ígérkező párharcot láthatnak.

Bódi Csaba

Minden sporttelepre csak azok a nézők léphetnek be, akik rendelkeznek oltási igazolással. Ezt az okmányt a belépéskor a személyigazolvánnyal együtt kell felmutatni. Ha a kettő közül bármelyik hiányzik, a beengedésnek nem tesznek eleget.

Szombat, 17.00:

PÉTERVÁSÁRA (8.)–GYÖNGYÖSHALÁSZ (4.)

Pétervására, Bocsi Attila Spt. V.: Rozsnaki Gábor (Németh M., Orosz).

KÁLMÁN JÓZSEF, a pétervásáraiak támadója: – Hazai pályán senkitől sem kell tartanunk. Remek formában van a csapat, legyen szó kezdő vagy éppen a kispadról beszálló játékosról. Nagyon masszív, fizikailag erős csapat lesz az ellenfelünk, amelyben remek egyéni képességekkel rendelkező labdarúgók találhatók. Maximális összpontosításra lesz szükség mindenkitől. Fontos tényező lehet, melyik gárda akarja jobban a sikert. Hál’ istennek mi ebben a faktorban nagyon erősek voltunk, mondhatom az egész tavaszi szezonban. Ha mindenki betartja az edzői utasításokat és ugyanolyan lelkesek leszünk, mint eddig, akkor tovább folytathatjuk remek sorozatunkat.

MÁRKUS MÁTÉ, a gyöngyöshalásziak támadója: – A Pétervására elleni mérkőzésre úgy utazunk, hogy mindenképpen győznünk kell. Szeretnénk a bajnokságban minél előkelőbb helyen végezni, és ehhez nem szabad hibáznunk. Remek formát mutat az elmúlt hetekben a Péterke, de ha fegyelmezetten és egymást segítve, a saját játékunkat tudjuk játszani, valamint kontrolláljuk a mérkőzést, akkor három ponttal térünk haza. A csapattól ugyanazt a koncentrált játékot várom, mint az elmúlt héten a Heréd ellen. Nehéz meccsre számítok, de mi nem hibázhatunk, ennek tudatában készülünk és állunk hozzá a mérkőzéshez.

Ősszel: Gyöngyöshalász–Pétervására 3–0.

BÉLKŐ SE-BÉLAPÁT (10.)–EGERSZALÓK (7.)

Bélapátfalva. V.: Darók Attila (Lucián, Pásztory).

A két középcsapat közül a szalóki gárda a ponterősebb. Viszont a sikerhez gól kell, és ebben az elmúlt hetekben hiányt szenved a vendéggárda.

Ősszel: Egerszalók–Bélkő SE-Bélapát 2–0.

HEVESTHERM-HEVESI LSC (12.)– ENERGIA SC GYÖNGYÖS (1.)

Heves. V.: Varga László (Pádár, Forgó).

Ősszel: Energia SC Gyöngyös–Hevesi LSC 4–2.

Hol van már a március hatodika? Legutóbb akkor győztek az azóta mélyrepülésben lévő hevesiek. Az Energia SC viszont már újra őszi formáját mutatja, azaz szinte a fix a kettes.

MAKLÁR (9.)–EGER SE II. (11.)

Maklár, Adler Sándor Sporttelep. V.: Májer Konrád (Széplaki, Nagy F.).

Ősszel: Eger SE II.–Maklári SE 3–0.

A makláriak stabilabb gárdát alkotnak, mint a szélsőségek között mozgó egriek. A siker egyik kulcsa ez lehet.

LŐRINCI (2.)–BESENYŐTELEK-ERŐSS ÚT (5.)

Selyp, Lőrinci Sporttelep. V.: Várallyay Miklós (Juhász Á., Derda D.).

Ősszel: Besenyőtelek-Erőss út–Lőrinci 1–2.

A lendület lévő lőrinciek és az ugyancsak a dobogóra pályázó, de a legutóbb két meccsen pont nélkül besenyőiek párharca nagy csatát ígér.

MARSHALL-ASE (6.)–FÜZESABONY (13.)

Andornaktálya. V.: Derda József (Kántor, Motsidlovszky).

Noha a hazaiak meglehetősen hullámzóan teljesítenek ezzel együtt is esélyebbek, mint az elmúlt kilenc napban négy ponttal gyarapodott abonyiak.

Ősszel: Füzesabony–Marshall-ASE 1–6.

Szombat, 16.30:

HERÉD (3.)–FELSŐTÁRKÁNY (14.)

Heréd, Markó Ferenc Sporttelep. V.: Török Mihály (Lovas, Gergely).

Ősszel: Felsőtárkány–Heréd 0–2.

A forduló egyik legnagyobb meglepetését jelentené, ha a toldozott, foldott sereghajtó akár csak egy pontot is szerezne a dobogón álló házigazdáktól.

A bajnokság állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában