LABDARÚGÁS

2021.06.24. 16:40

A gyöngyösi futballkönyvhöz szívesen fogadnak még fotókat

Idén ősszel tervezik megjelentetni a gyöngyösi labdarúgás történetét feldolgozó kötetet.

B. Cs.

Fej vagy írás? Albert Flóriánnak (9) Falcsik János játékvezető a kezdés előtt

Forrás: beküldött

Négyezer néző látta 1970. október 1-jén az FTC gyöngyösi fellépését. A ferencvárosiak pályaavató mérkőzésre érkeztek a Gyöngyösi Spartacushoz és arattak 3–1-es győzelmet. Sok más mellett ez a tény és a meccsen készült fotó is helyet kap az eseményekben és érdekességekben rendkívül gazdag mátraaljai futballmúltat összegző kiadványban.

Fej vagy írás? Albert Flóriánnak (9) Falcsik János játékvezető a kezdés előtt Fotó: beküldött

A Champion Alapítvány A Labdarúgó Sportolókért által megjelentetendő kötet tartalmi része kilencven százalékos készültségi szinten áll, azonban a szerző, Lovász Tamás István és a kiadásért felelős Jakab Gábor örömmel venne további archív képeket, gyarapítandó a fotótárat. Ahogy arról korábban már írtunk, az a minap megerősítést nyert. Vagyis, aki rendelkezik archív fotóval és azt szívesen viszont látná a kötetben, az a gyöngyösi Gróf Koháry Étteremben (Koháry út 26.) leadhatja a képet, amelyet szkennelést követően visszaszolgáltatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában