LABDARÚGÁS

2021.06.24. 17:50

A markaziak Zeusza búcsút int a klubnak és a településnek

A sportvezető több mint két évtized után hagyja mögött a szeretett egyesület.

B. Cs.

Hatalyák Zoltánnak sokat köszönhetnek a markaziak

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

– Sajnos a Covid, előtte pedig édesanyám elvesztése olyan nyomokat hagyott bennem, amelyeket után át kellett értékelnem az életem – mondta a Markaz FC vezetőségi tagja, a sokak által Zeuszként becézett Hatalyák Zoltán. – Az egészségi állapotom nem a legjobb, egyedül maradtam, és mivel a rokonaim Érden laknak, velük egyetértésben úgy határoztam, elköltözök Markazról. Nagyon nehéz döntést hoztam, ugyanis életem javarészét itt töltöttem. Nehéz lenne felsorolni, mennyi sikerben, mennyi értékes pillanatban volt részem a Markaz FC-nél. Rengeteg ismerőst, köztük több barátot szereztem a futball jóvoltából. Emlékek tömkelegével gazdagodtam, amiért nagyon hálás vagyok, ugyanakkor az is igaz, hogy nagyon sok energiát és időt szántam a labdarúgásra. Nagypályán a Markaz FC, a gyöngyösi kispályás bajnokságban pedig a Szamba FC jelentette számomra az igazi közösséget. Szeretettel búcsúzok valamennyi megyebeli sportbaráttól, remélve, hogy jó emlékeket őriznek meg rólam. Ezek után a távolból szurkolok majd a markaziaknak, bízva abban, hogy lesz még nagypályás futballélet a településen.

Hatalyák Zoltánnak sokat köszönhetnek a markaziak Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Hatalyák Zoltán a 2019-es Imola-Hírlap-11 Gálán a Teljes szívvel a labdarúgásért díjban részesült.

Ahogy akkor írtuk róla: „A markaziak elnökségi tagja a klubhűség megtestesítőjeként minden feladatot elvégez, amit az egylet érdeke kíván. Neki valóban az élete a futball, a Markaz FC. Tudósítóként is nagy szorgalommal segíti a Hírlapot, a heol.hu-t.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában