VÍZILABDA

2021.06.21. 11:43

Az egri nevelésű pólós nagy bejelentést tett

Ábel-Antal Dóra közösségi oldalán jelentette be: átmeneti időtartamra lemondta a válogatottságot

S. K.

Ábel-Antal Dóra jelenleg az UVSE együttesében szerepel

Fotó: Lénárt Márton

Az egri nevelésű, 2018 óta az UVSE színeiben szereplő 27 éves vízilabdázó az athéni világliga-szuperdöntőn ezüstérmet szerzett a magyar csapattal, ezt követően tudatta a nagyközönséggel elhatározását.

Ábel-Antal Dóra jelenleg az UVSE együttesében szerepel Fotó: Lénárt Márton

„Az utóbbi napokban úgy döntöttem, hogy egy darabig felhagyok válogatottbeli szereplésemmel, és ezúttal is szeretnék köszönetet mondani mindazért a jóért, amit a Magyar Vízilabdától kaptam! További sok sikert!„ – írta Facebook-oldalán a világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok, kétszeres Eb-bronzérmes játékos. Egri színekben háromszor szerzett bronzérmet, mielőtt 2012-ben bajnoki címet ünnepelhetett, majd egy évvel később a ZF-Eger együttesével negyedik helyen végzett a legrangosabb európai kupasorozatban, a női Bajnokok Kupáján.

Ábel-Antal döntését a Magyar Vízilabda-szövetség tájékoztatása alapján elfogadta Bíró Attila szövetségi kapitány, aki még nem hirdette ki a tokiói olimpiára utazó magyar keretet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában