KISPÁLYÁS FOCI

2021.07.29. 09:19

Gyöngyösön szolgálnak nemes ügyet a Ferencvárosi Sasok

Új létesítmény létrehozásához járulnak hozzá a 7. Mátra-Fuvar-Sped Socca Summer Cup szervezői.

B. Cs.

Nyilasi Tibor irányítja a Ferencvárosi Sasok csapatát Archív

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Bella Likőr, Szekrényes Optika, Nyugger-Rock, Anonym, El Dorado, Adács, Bezzegh, Peszlen és Társa, Enigma, Gyöngyöshalász, Vastüdő, Adrenalin. Ez a 12 csapat alkotja a 7. Mátra-Fuvar-Sped Socca Summer Cup öregfiúk kispályás torna mezőnyét. A gyöngyösi Károly Róbert Sportcentrumban (vagyis a Főiskola pályáin) zajló esemény azok után kezdődött, hogy egykori klasszis labdarúgóként Détári Lajos és a Bp. Honvéd másik legendája, Szurgent Lajos közreműködésével elkészült a menetrend.

Szurgent Lajost (balról) és Détári Lajos a sorsolásnál segédkezett Papp Norbertnek

A benevezett gárdák két csoportban játszanak egymással, majd a helyezések alapján helyosztókra kerül sor. A legjobb négy gárda a Final Four során dönt az érmek sorsáról játékvezetőként Arany Tamással. A záró játéknapot augusztus 19., csütörtök jelenti, amikor 17 órás kezdéssel nemcsak a bronzmeccs és a finálé kínál remek programot, hanem a szokásos gálamérkőzés is Summer Cup All Star–Ferencvárosi Sasok összecsapással.

Nyilasi Tibor irányítja a Ferencvárosi Sasok csapatát Archív fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– A ferencvárosiak Lipcsei Péter, Igor Nicsenko, Dragóner Attila, Dejan Milovanovics és Mátyus János alkotta csapata Nyilasi Tibor vezetésével lesz jelen, utóbbi kiválóság végzi majd el a kezdőrúgást – mondta a heol.hu-nak Szabó Imre, aki Papp Norberttel együtt szervezi és bonyolítja le a rendezvényt. – Idén újdonság, hogy a Socca Hungary segítségével már országos felületen is elérhetők a kupa eredményei, a sorsolás és játékosok. Az adományozás sem marad el ezútal a Gyöngyösön létesítendő sportmúzeumot támogatjuk a hozzájárulásokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában