VÍZILABDA

2021.09.07. 15:53

A nagyobb rutinban bíznak az egriek

Az OB I. 2020/2021-es idényében nyolcadikként zárt együttes idén több bravúrgyőzelemmel lépne feljebb a bajnoki tabellán

S. K.

Lőrincz Bálint (elöl) sokat lendíthet az egriek szekerén

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A férfi OB I. 1. fordulója:

TIGRA-ZF-EGER–UVSE Hunguest Hotels

Eger, Bárány István Uszoda, szerda, 17.00. V.: Tóth I., Vogel G.

A Miskolcról visszatérő Magyar Márton és a Kaposvárról igazolt Grieszbacher Márk személyében két új játékossal erősödött a nyáron a megyeszékhelyi gárda, míg a távozók listáján Török Béla, Vogel Simon, Bögös Zsombor, Szőke Ákos és Telegdy András neve szerepel. A saját utánpótlásból Gólya Noel, Lőrincz Ákos és Hajdú Botond léphet feljebb. Az OB I. 2020/2021-es idényében nyolcadikként zárt együttes idén több bravúrgyőzelemmel lépne feljebb a bajnoki tabellán.

Lőrincz Bálint (elöl) sokat lendíthet az egriek szekerén
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– Mindenki nagyon várja már, hogy újra tétmeccsen ugorhassunk medencébe – jelentette ki az egriek vezetőedzője, Petrovai Márton. – A fővárosiaknál is átalakult a keret az új szezonra, de bízom benne, hogy egy ki-ki mérkőzésen egri győzelemmel indul a pontvadászat. A sikeres nyitány lendületet adhat a folytatásra. Az elszántsággal egyik oldalon sem lehet gond, a nagyobb tapasztalat viszont talán a mi malmunkra hajthatja a vizet.

A nézők számára ingyenesen megtekinthető találkozó kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában