LABDARÚGÁS

2021.09.04. 09:53

Eger polgármestere kijelentette: befejeztük a Diósgyőrrel!

Ahogy Mirkóczki Ádám fogalmazott: két éven át türelmes volt, de az elmúlt hetek, hónapok eseményei végleges döntéssé érlelték benne a dilemmát.

Heol Sport

Mirkóczki Ádám szerint eljött az idő válásra

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Azok után, hogy tegnap az Eger SE operatív vezetője, Harmati Péter elköszönt a klub NB III-as csapatától, ma reggel a megyeszékhely polgármestere, Mirkóczki Ádám az egri drukkerekhez fordult. Az egylet szurkolói portálján megjelent írásban a vezető többek között ezt írta.

Mirkóczki Ádám szerint eljött az idő válásra Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

„Elérkezett a drasztikus lépések ideje! Két éven át türelmes voltam, két éven át le tudtak arról beszélni, hogy meglépjem azt, amit szívem szerint a polgármesterségem első napján, ha úgy tetszik “nulla-nullánál” megléptem volna. Hittem, bíztam, vártam. Kár volt az elvesztegetett időért. Jó magam, az egri sport- és különösen az egri foci elkötelezett híve vagyok, talán ezt nem kell bizonygatnom. Éppen ezért az elmúlt hetek, hónapok eseményei végleges döntéssé érlelték bennem azt a dilemmát, hogy miként tovább. Nincs többé Eger SE és DVTK.”

Vagyis az egylet a polgármester szavait szerint befejezte az együttműködést a Diósgyőrrel. Mirkóczki Ádám hozzátette: a gyerekek edzéséről, játékáról, edzőkről, stábtagokról a jövőben is gondoskodnak.

A levél ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában