LABDARÚGÁS

2021.09.11. 21:00

Játékvezetői leánykérés a megyei I. osztályú mérkőzés előtt – videóval

Andornaktályán hasonlóra még nem akadt példa, de más pályán sem nagyon.

Bódi Csaba

A nagy pillanat Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Daniel Beran

Rendhagyó módon kezdődött a Marshall-ASE–Domoszló megyei I. osztályú mérkőzés (2–1). Abban nem volt semmi meglepő, hogy a Novák testvérek jóvoltából príma gyep várta a csapatokat, ezt már megszokhatták az Andornaktályára érkezők. NB-s gárdák is megirigyelhetnék a körülményeket, amelyek ezúttal egyedi esemény helyszínéül szolgáltak.

Horváth Marianna és Varga László. A nagy pillanat Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Csak néhány bennfentes tudta, mi készül a kezdő sípszó előtt, így váratlanul hatott, amikor a klub elnöke, Tuza László arról tájékoztatta a jelenlévőket, hogy Varga László játékvezető nagy tettet hajt végre. Miután a csapatok felsorakoztak a pályára, az egri sípmester kifutott a kispadok közötti területre, ahol kedvese elé térdelt. Az ugyancsak játékvezetőként tevékenykedő, ám most nézőként szemlélődő Horváth Marianna nem tudott szólni a meghatódottságtól. Párja gyűrűvel a birtokában megkérte a kezét. A választ csak sejteni lehet a pillanatot követő reakcióból...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában