LABDARÚGÁS

2021.10.24. 15:51

Fél tucat szoboszlói gól az egriek kapujában

Sima győzelmet aratott Egerben a Hajdúszoboszló, amely bő egy óra játék után már 4–0-ra vezetett.

S. K.

Pölöskei Péter szerezte a megyeszékhelyiek egyetlen találatát

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Az NB III. Keleti csoportja 14. fordulójában:

EGER SE–HAJDÚSZOBOSZLÓ 1–6 (0–2)

Eger, Szentmarjay-stadion, néző. V.: Práth Dávid (Nagy V., Bencze A.).

EGER: Varga H. – Debreceni, Katona A. (Csifó I., 60.), Juhász G., Farkas K. (Hadnagy B., 46.), Vajda Á., Antal Zs., Zimányi Á., Nagy-Kolozsvári, Pölöskei, Kacsó (Tóth Á., 60.). Edző: Labancz Róbert

HAJDÚSZOBOSZLÓ: Mészáros – Balogh K., Fenyőfalvi, Éles Z. (Bódis I., 50.), Vincze Á., Barnucz (Szabó L. M., 50.), Csiki N., Kis Sz., Sütő B. (Szathmári Zs., 72.), Máté J., Lukács Zs. (Drobina M., 82.) Edző: Csillag László

GÓL: Pölöskei (70.), ill. Máté J. (12., 38., 77.), Szabó L. M. (55.), Csiki N. (62.), Lukács Zs. (81.)

JÓK: Pölöskei, ill. az egész vendégcsapat.

Pölöskei Péter szerezte a megyeszékhelyiek egyetlen találatát
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

LABANCZ RÓBERT: – Nem volt ekkora különség a két csapat között. Amíg mi kihagytuk a helyzeteinket, addig az ellenfél szinte az összeset berúgta. Sajnos a hiányzókat nem tudtunk megfelelően pótolni.

CSILLAG LÁSZLÓ: – Korán vezetést szereztünk, de a kapusunk is kellett, hogy tartsuk az eredményt. A második játékrészben megkontrázuk a kinyíló hazai csapatot, és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

További eredmények: Tiszaújváros–Füzesgyarmat 3–1, Kisvárda II–Kazincbarcika 2–1, BKV Előre–Békéscsaba II 4–1, DEAC–Tiszafüred 1–0, Jászberény–DVSC II 1–0, Putnok–Újpest II 4–1, Hidasnémeti–Tállya 0–1, Törökszentmiklós–Sényő 0–1, DVTK II–Salgótarjáni BTC 2–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában