HARCMŰVÉSZET

2021.11.07. 10:28

Egri pofonpartin dolgozták meg egymást az északi régió harcművészei

Tizenhat menet technikás, de kemény bunyó várt hat klub mintegy 60 képviselőjére a Magyar Muay Thai Szakszövetség Északi Régiójának egri felkészítő edzésén.

B. Cs

Egymás ellen egymásért küzdöttek a meghívottak Fotó: Thai Works Team

Öt thai box klub (DVTK-Vita Gym Muaythai Klub, Oroszlánszív KSE Szikszó, Hatvani Thaibox Klub, Salgó Fight SE Salgótarján, Thai Works Team Eger) és a Bushido Kempo Akadémia Eger képviseletében több mint félszáz harcos – köztül 20 utánpótláskorú – vett rész a Sike András Birkózó Csarnokban lebonyolított versenyfelkészítő edzésen.

Egymás ellen egymásért küzdöttek a meghívottak Fotó: Thai Works Team

– Az ilyen jellegű rendezvények szervezése és koordinálása is a feladataim közé tartozik – mondta régióvezetőkéntl, egyben a Thai Works Team Eger irányítójaként Nagy Ádám. – A szervezésben a Bushido Kempo Akadémia Eger mestere, Stregova Zsolt nyújtott támaszt, ezzel is erősítve a két klub közötti jó viszonyt. Igyekszünk egymás munkáját segíteni, hogy mindkét egylet még eredményesebb legyen, az ilyen alkalmak pedig pontosan ehhez járulnak hozzá.

A részvevők (balról): DVTK, Szikszó, Bushido Kempo Akadémia, Thai Works Team, Hatvan, Salgótarján Fotó: Thai Works Team

Az összetartáson 16 menet technikás, de kemény bunyó várt a résztvevőkre, a párharcokat a klubok vezetőedzői felügyelték.

– Sokan az ilyen tréningeken próbálják ki magukat először komolyabban mielőtt a ringbe mennének éles meccsen – emelte ki Nagy Ádám. – Sőt, sokszor itt dől el, hogy a teljesítmény alapján indulhat e egyáltalán versenyen az illető. A rutinos bunyósok is sokszor itt találkoznak, hogy egy kicsit „megdolgozzák” egymást. Többen készülnek versenyre, nyakunkon a világbajnokság, úgyhogy ennél jobbkor nem is jöhet egy ilyen – ahogy mi hívjuk – pofonparti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában