LABDARÚGÁS

2021.11.18. 09:35

Felsőtárkány SC: 29 év után búcsú a megyei I. osztálytól

Már az őszi utolsó fordulóban sem lép pályára a megyei I. osztály pontnélküli sereghajtója.

B. Cs

Bajzát Dániel karján a szalag akár a gyász jelképe is lehetne...

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Bekövetkezett az, amire számítani lehetett a Felsőtárkány SC életében. A klub vezetése visszaléptette felnőtt labdarúgó-csapatát a megyei I. osztályú bajnokságtól. Az FSC elnöke az alábbiakat juttatta el a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves Megyei Igazgatóságának Versenybizottságához.

„Tájékoztatni szeretném Önöket, hogy a Felsőtárkány SC Sportegyesület a felnőtt csapatát finanszírozási problémák miatt a 2021/2022-es bajnokságból a mai nappal visszalépteti. Kérem a Tisztelt Versenybizottságot, hogy sportegyesületünk felnőtt bajnokságban elért adott évad szerinti eredményeit a 14. fordulóval az adatbankból töröltetni szíveskedjék. Az utánpótlás csapatainkat változatlan formában és felállásban továbbra is szerepeltetni kívánjuk a nevezett korcsoportok és bajnokságok szerint. Reményeink szerint a következő évadban, egy osztállyal lentebb, Felsőtárkány újból részese lehet a felnőtt bajnokságnak” – írta az FSC elnöke, Csáti Sándor.

Bajzát Dániel karján a szalag akár a gyász jelképe is lehetne...
Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

A tárkányiak a 2021/22-es bajnokság őszi idényének eddigi lejátszott 14 mérkőzésén egy pontot szereztek, ám ezt is levonta a versenybizottság az U19-es gárda többszöri létszámhiányos kiállása miatt. A csapat gólkülönbsége 7–167, ami párját ritkítja ebben a mezőnyben.

Az FSC az 1992/93-as szezontól tagja a megyei I. osztályú mezőnynek úgy, hogy 2010 és 2016 között az NB III-ban szerepelt az együttes. A búcsú 29 év után következett be.

A bajnokság jelenlegi állása

A felsőtárkányiak őszi eredményei

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában