LABDARÚGÁS

2021.12.03. 16:22

NB III: az Eger SE szélsője átérzi a zárómeccs súlyát

Az év utolsó mérkőzésén térhet vissza a pályára Pál Szabolcs. Az Eger SE 33 éves szélsője legutóbb október 20-án játszott az NB III-as gárdában, amellyel győzelmet remél a borsodi zárómeccsen.

Bódi Csaba

Az NB III. Keleti csoportjának 20. fordulója:

TÁLLYA KSE (17.)–EGER SE (16.)

Tállya, vasárnap, 13.00. V.: Tóth Tamás (Kovács Z., Vilmányi).

– Sajnos a bordatörés éppen olyan sérülés, amellyel abszolút semmit nem lehet tenni. Erről Hegedűs Dávid tudna mesélni, tudván, hogy nála ez sokkal durvább volt – mondta Pál Szabolcs, aki azzal folytatta, hogy miként élte meg az őszi kényszerszüneteket. – Ha nem játszik az ember, az mindig rossz, most meg főleg az volt. A eltiltásom lejártával az első meccsen megsérültem, ami nem jelentett kellemes érzés. De ez már elmúlt! Sajnos több meghatározó játékos (Fejes, Olasz, Hegedűs, Valkay) többször hiányzott és ezt nem bírta el a csapat. Ráadásul hetekig nem tudtunk a saját pályánkon edzeni és sok negatív tényező befolyásolta a munkánkat. Ám már ez is a múltat jelenti. Immár minden adott, hogy jó eredményeket érjünk el. Egy éve azért játszottunk decemberben, hogy a harmadikok legyünk, most meg azért, hogy ne álljunk kieső helyen. Mindenkinek át kell éreznie, hogy mi a tét Tállyán és nyernünk kell.

Pál Szabolcs (jobbra) hosszú idő után térhet vissza Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Arra a kérdésre, hogy az új vezetés milyen változást hozott a csapat életében, így felelt Pál Szabolcs.

– Százszázalék, hogy jobbak leszünk és már vagyunk is. Ez látszik az edzéseken, amelyekről van összehasonlítási alapom, mert utoljára több mint egy hónapja edzettem. Így kell kinéznie egy futballcsapat edzéseinek és ilyen hozzáállás kell mindenkitől. Szerintem tavasszal két-három igazolással a tavaszi tabellán az eső hatban leszünk, amibe már beleszámít az előrehozott vasárnapi meccs is.

A játéknap teljes programja

A Keleti csoport állása

 

Ezek is érdekelhetik