Kézilabda

2022.02.09. 15:06

Damoklész kardjaként lebeg a füzesabonyiak feje fölött a vírus

A Fenstherm Future Füzesabonyi SC a harmadosztályú csapatok közül elsőként, már az előttünk álló hétvégén bajnoki pontokért lép pályára.

S.K.

Ács Istvánék (a labdával) előre tekintenek.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

Egyetlen pont a hátránya a dobogó harmadik fokán telelő Kistext együttesével szemben a Fenstherm Future Füzesabonyi SC férficsapatának az NB II. Északi csoportjában. Bánik Roland edző tanítványai a várakozásoknak megfelelően teljesítenek, a célként kitűzött 1–5. hely valamelyike továbbra is reális elvárás lehet az együttes felé.

– Több tényező is befolyásolhatja a csapatok tavaszi szereplését, amelyek közül egyértelműen a koronavírus-fertőzés, illetve a vele kapcsolatban hozott központi szabályozás kívánkozik az élre – fogalmazott az FSC szakosztályvezetője, Pásztor Gergely. – Damoklész kardjaként lebeg a fejünk fölött a vírus, amely bármikor átírhatja az elképzeléseket. Nyilván büszkék leszünk, ha sikerül éremmel a nyakunkban zárni a pontvadászatot, de azt sem éljük meg kudarcként, ha nem tudunk fellépni a dobogóra.

 A füzesabonyiak a harmadosztályú csapatok közül elsőként, már az előttünk álló hétvégén bajnoki pontokért lépnek pályára. A 15. fordulóból előrehozott mérkőzésen, szombaton 12.30 órától a Csömör KSK vendégei lesznek Ács Istvánék. A FSC-nél új fiúként kaphat játéklehetőséget  a balszélső Szabó Patrik, aki az NB I/B-s Mezőkövesdi KC játékosaként kettős igazolással érkezik.

– Patrik érkezésével abban bízunk, hogy tovább bővülnek a lehetőségeink, miközben a játékos fejlődése is töretlen marad – zárt szavait Pásztor Gergely. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában