Gyász

2022.03.10. 14:41

A hajdani gólkirály, Oláh Norbert küzdelme véget ért

Hosszan tartó betegséget követően, életének 43. évében elhunyt Oláh Norbert, füzesabonyi származású hajdani labdarúgó.

B. Cs.

Fotó: Bódi Csaba

Alig fejezte be serdülő pályafutását, már a Füzesabony SC NB III-as felnőttcsapatában futballozott. Alkatával megelőzte a korát, ám nemcsak termetével emelkedett ki társai közül, hanem gólérzényekségével és labdarúgás iránti alázatával is. Ha győzni kellett előre küldték, ha védekezésre volt szükség, hátul számíthattak rá. A megyei ifjúsági válogatottal országos bronzérmet szerzett gólkirályt el is csábította a Vasas, ám neki a vidéki lét jelentette az igazi környezetet. Füzesabonyt követően rugdosta a gólokat egri, hevesi, mezőkövesdi, pétervásárai és besenyőtelki színekben. Utóbbi községben találta meg élete párját, akivel két gyermeket nevelt.  

 

A hosszabb sportpályafutásnak daganatos betegség szabott gátat, felborítva a család életét. Norbi sokáig küzdött és harcolt, azonban élete legfontosabb meccsét elvesztette.

 

Sosem múló fájdalmat hagyva maga mögött.

Végső búcsú - Szombaton 14.30-kor a Besenyőtelek–Heves bajnoki mérkőzésen gyertyagyújtással emlékeznek Oláh Norbertre, akit vasárnap 10 órakor Besenyőtelken kísérnek utolsó útjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában