Labdarúgás

2022.03.25. 10:38

Ha győz, riválist előz az Eger SE csapata

Az idei hat mérkőzésén mindössze két pontot gyűjtött Jászberényt fogadja az Eger SE csapata az NB III. Keleti csoportjának 27. fordulójában.

B.Cs.

Hadnagy Bence József (jobbra) a bal szélen segíti csapata játékát

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE (13.)–JÁSZBERÉNYI FC (11.)

Eger, Szentmarjay stadion, vasárnap, 16.00. V.: Veizer Roland (László, Ancsin).
Az ESE együttese öt mérkőzés óta veretlen úgy, hogy négy alkalommal gólt sem kapott a gárda. A Jászberény ellen azonban az is fontos lenne, hogy – legalább egyszer vagy eggyel többször, mint az ellenfél – sikerüljön betalálni a kapuba. Hogy ez miként lehetséges? – erről kérdeztük az egriek 20 éves szélsőjét.
Jó sorozatban vagyunk, ezt szeretnénk megőrizni – válaszolta Hadnagy Bence József. – Bízunk benne, hogy hazai pályán képesek leszünk több helyzetet kialakítani. Amennyiben bárki odakerül a kapu elé, higgadt befejezésre lesz szükség, és akkor nem marad el a gól.
A Diósgyőrt és Mezőkövesdet is megjárt ballábas játékos szerint egyre jobb a csapategység, ami az öltözőben és a pályán is érezhető. És, hogy mi a gárda legfőbb erénye? A téli felkészülésnek köszönhetően erőnlétben is nagyot léptünk előre, és a játékunk is egyre tetszetősebb – emelte ki a fiatal futballista, hozzátéve: nagy összpontosításra és könyörtelen helyzetkihasználásra lesz szükség a három pont megszerzéséhez.  

A játéknap teljes programja


Az eddig 26 bajnoki mérkőzésen 12 esetben kezdőként szerepelt Hadnagy Bence József úgy véli, kemény védekezéssel és a szélről indított pontos beadásokkal tudja leginkább segíteni csapatát, illetve azzal, hogy az adott meccshelyzetben minél többször a legjobb döntést választja.
Hazai győzelem esetén a jelenleg 32 pontos egriek megelőzik a 34 egységgel rendelkező jászságiakat, akiket ősszel Vajda Ákos góljával idegenben 1–0-ra múltak felül.

A Keleti csoport állása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában