Aerobik

2022.04.05. 20:11

Kőnig Antónia tavaszát eddig aranyeső kísérte

A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub Eger kiválósága két nemzetközi versenyen is remekelt.

B. Cs.

Kőnig Antónia és Magyar D. Vanda mozgalmas időszakon jutott túl

Forrás: Flexi-Team

A Flexi-Team Aerobik és Torna Klub ebben az évben már két versenyzővel vehetett részt az idei világbajnokságra kvalifikáló, zártkörű válogató versenyen.  Kőnig Antónia juniorként egyéniben magabiztos teljesítménnyel az első helyen vívta ki magának a részvételi jogot. Ezen kívül csoport kategóriában az Óbudai WDSE-vel közös egységben szintén első helynek örülhetett. Magyar D. Vanda egyéniben hatodik helyen zárt, míg az óbudaiakkal közös trió tagjaként harmadikként végzett.
 

Az egri versenyzőkre hamarosan újabb feladatok várnak

A Flexi-Team vezetőedzője, Révai-Magyar D. Anna arról is beszámolt a heol.hu-nak, hogy tanítványai előbb a portugál, majd a szlovák open nemzetközi nyílt viadalon szerepeltek.
A luzitániai eseményen Kőnig Antónia az Óbudai WDSE versenyzőivel (Himmel Tünde, Csitkovics Fanni, Mikulecz András, Nádudvari Patrik) közös csapatban az első helyet szerezte meg. Egyéniben hajszállal lemaradva a dobogóról a negyedik helyen zárt. A junior trióknál a Magyar D. Vanda, Himmel Tünde és Antal Bianka alkotta Flexi-Team-Óbudai WDSE trió a döntőben a nyolcadik helyen fejezte be az eseményt.
 

Kőnig Antónia Pozsonyban két aranyat nyert
Forrás: Flexi-Team

A pozsonyi eseményről Kőnig Antónia már két aranyéremmel térhetett haza.

 Egyéniben magabiztosan végrehajtott gyakorlattal állhatott a dobogó legmagasabb fokára, míg csapatban (Himmel Tünde, Csitkovics Fanni, Mikulecz András, Nádudvari Patrik) az Óbudai WDSE versenyzőivel együtt hódította el az első helyet – emelte ki Révai-Magyar D. Anna. – Junior trió kategóriában a Magyar D. Vanda, Himmel Tünde, Antal Bianka (Flexi-Team-Óbudai WDSE) összetételű hármas az elődöntőben a negyedik helyen végzett, de mivel nemzetenként csak két egység szerepelhetett a fináléban, ezért számukra véget ért a verseny. Egyéniben kis hibával, de szépen kivitelezett gyakorlattal Vanda a 15. helyen végzett.
A csapatok felkészítését az Óbudai WDSE részéről edzőként Sinkó Andrea, Sipos Mónika és Farkas Balázs végezte.
A versenyidény a hétvégén a Magyar Kupa 1. fordulójával folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában