Labdarúgás

2022.04.25. 17:03

Lánykéréssel ért véget a focimeccs Domoszlón (videó)

Sosem jelent felemelő érzést, amikor egy csapat ötgólos vereséget szenved hazai pályán. Emlékezetes alkalomra ettől függetlenül lehetőség kínálkozhat. Domoszlón így történt a hétvégén.

B. Cs.

A domoszlói csapat tagjai szerepet vállaltak visszavonuló csapattársuk leánykérésében

Forrás: Domoszló SK

A megyei I. osztályú bajnokság negyedik helyén álló Gyöngyöshalász magabiztosan, 5–0-s győzelemmel igazolta a papírformát a 14. helyen tanyázó Domoszló otthonában a 25. fordulóban. A meccset emiatt szomorúan nézte a lelátóról a hazaiak játékosa, Jobbik Gergő. A 25 éves labdarúgó nem lépett pályára, és ezt a jövőben sem teszi, mert többször műtött térde nem bírja a terhelést, emiatt be kell fejeznie a pályafutását. 

A kisnánai illetőségű fiatalember életében azonban történt egy másik lényeges változás, nevezetesen, hogy eljegyezte a kedvesét. Bibi Bia kezének megkérésében részt vállaltak a domoszlói futballisták, akik a mérkőzés végén a játéktéren várták a párt. Jobbik Gergő a klubépület emeletéről úgy kísérte le Biát, hogy a leány szemeit gondosan eltakarta, nehogy kiderüljön, mi fogadja a gyepen. 

Amikor aztán a duó leért a pálya szélére, Bia szeme elől elvette a tenyerét Gergő, így a hölgy megláthatta, hogy az egymás mellett álló játékosok, kezükben a Hozzám jössz feleségül, Bia? felirattal figyelik a reakcióját. A megvilágosodás pillanatában szem nem maradt szárazon, majd a futballista a kedvese elé térdelt és gyűrűt húzott az ujjára.

A „földre szállást”, majd Gergő és a csapattársak felemelő érzéseket kiváltó megmozdulását videón is rögzítették, így szombattól már sokan tudják, hogy Bibi Bia nemcsak hogy a Jobbik, hanen a legjobbik megoldást választotta az igen kimondásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában