Labdarúgás

2022.05.27. 18:07

Egerszalókon hangolt az Eb-re a Magyar Borászválogatott

A Hangácsi és Fia Pincészet és Szőlőbirtok meghívásának eleget téve léptek pályára a borászokból álló labdarúgók Egerszalókon.

B. Cs.

A borászok (piros mezben) egygólos vereséget szenvedtek az egerszólátiaktól, ám a lényeget nem ez jelentette

Forrás: Hangácsi és Fia Pincészet és Szőlőbirtok

– A jövő héten Csehországban rendezik az Európa-bajnokságot, erre szolgált felkészülésként a mérkőzés, amelyen a Magyar Borászválogatott ellenfelét az Egerszólát SK megyei II. osztályú csapata jelentette – mondta a heol.hu-nak a házigazda Hangácsi Csaba. A korábbi szalóki futballista fiával, Hangácsi Kristóffal együtt képviseli majd az Európa-bajnokságon a magyar színeket, illetve az Egri borvidéket.

–  Az izgalmas és változatos, 4–3-as szóláti sikerrel zárult összecsapás remekül szolgálta az Európa-bajnokságra történő hangolást, amelyre jó esélyekkel utazik csapatunk – közölte a szövetségi kapitány, Magyar Zoltán, aki  a hajdani tatabányai NB I-es futballista, a vezetőedzőként segítő P. Nagy Lászlóval együtt felel a borászokért. – Köszönjük Varga István egerszalóki polgármesternek, az Egerszóláti SK vezetőinek és játékosainak, hogy lehetőségünk nyílt erre a találkozóra a csodálatosan előkészített egerszalóki pályán. Hálásak vagyunk továbbá Szigetvári Zsoltnak és Várallyay Miklósnak a kiváló játékvezetésért – fogalmazott Magyar Zoltán.

A mérkőzést követően a két csapat közös vacsorával zárta a napot, ahol a résztvevők ismerkedtek a kiváló egri borokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában