Fitness

2022.05.25. 11:50

Pittner és Varga is remek formában

A Kismartonban rendezett 40. NABBA és 22. WFF Austrian Championship mindkét egri hölgy számára érmes helyezést hozott.

Sike Károly

Varga Ildikó Borbála (balról) és Pittner Petra

Forrás: HMH

Fotó: Hegyi Ádám tű. őrm.

A 24 éves Pittner Petra idén már harmadszor állt a szakavatott zsűri elé.

– A Toned Figure kategóriában második helyet szereztem, majd néhány órával később a Sportmodell kategóriában már a legjobbnak választottak – osztotta meg a korábban a székesfehérvári International Cup-on majd a budapesti Bodysport-kupán is eredményesen szerepelt Pittner Petra. – A következő megmérettetést már a június 4-én Törökországban sorra kerülő világbajnokság jelenti, ahol ismét szeretnék maradandót alkotni.

A HQ4 Fitness & Powerlifting Team SE versenyzője az egri Valhalla Gym falai közt készül. Edzéseit és étrendjét Jenei István koordinálja.

Varga Ildikó Borbála másfél év kihagyás után állt ismét szinpadra. A Hammertime Team színeiben szereplő 23 éves egri hölgy Németh Réka útmutatásai alapján készült, a nyitány pedig remekül sikerült.

– A Junior Bikini Fitness kategóriában második helyezést szereztem Kismartonban – jelentette ki Varga Ildikó Borbála. – Hosszú és nehéz időszak áll mögöttem, de úgy érzem jó úton haladok. Május 28-án Tatabányán vár rám újabb megmérettetés. A HBPF Turul Classic kvalifikációs versenyként szolgál az Európa-bajnokságra. Már nagyon izgatott vagyok.
 

Címkék#fitness

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában