Labdarúgás

2022.06.20. 12:16

A Füzesabony-Erőss út csapata újabb nyolc játékossal állapodott meg

Egerszalókról, Andornaktályáról, Egerből és Mátraderecskéről is érkezett futballista a megyei I. osztályban nagy terveket szövögető együtteshez.

B. Cs.

Kálmán Richárd (pirosban) a Marshall-ASE csapatától érkezik

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Sebe Attila és Sebe Márk (mindkettő Egerszalók) Füzesabonyba igazolásáról korábban már írtunk, ám megerősítést a klub részéről hétfőn kaptunk a megállapodásról. A sárga-kék egyesület részéről Nagy Endre edző további érkezőkről is hírt adott.

– Kálmán Richárddal (Marshall-ASE), Rácz Dominikkel (Eger SE II.) és a kapus Szalay Zoltán Martinnal (Mátraderecske) is egymás tenyerébe csaptunk, mint ahogy nálunk kezdi a felkészülést Bálint Adrián is – mondta a heol.hu-nak Nagy Endre. – Utóbbi játékos füzesabonyi illetőségű, legutóbb Mezőkövesden futballozott, ám az elmúlt egy évet kihagyta. Velük kiegészülve kész a 2022/23-as idényre kialakított keret, amelynek tagjaival július 5-én látunk munkához.

Arról a június 10-én tartott sajtótájékoztatón számolt be a Füzesabony-Erőss út vezetése, hogy az Eger SE NB III-as csapatától leigazolja Antal Zsoltot, Debreczeni Dávidot, Farkas Krisztiánt és Vajda Ákost. Besenyőtelekről Baji Ádám, Pataki Viktor, Jónás Attila, Németh Attila, Radócz Ákos Kaló István Alexander és Kaló Ádám követi a névadó főszponzor Erőss Róbertet és Nagy Endrét az FSC-hez, míg a kapus Jaksi Attila a Mezőkövesd Zsóry FC II. gárdájának intett búcsút a megyei I-es bajnoki címre törő füzesabonyiak hívására.

A Füzesabony-Erőss út 2022/23-as kerete

Kapusok (2): Jaksi Attila, Szalay Zoltán Martin
Mezőnyjátékosok (16): Antal Zsolt, Debreczeni Dávid, Farkas Krisztián, Vajda Ákos, Baji Ádám, Pataki Viktor, Jónás Attila, Németh Attila, Radócz Ákos, Sebe Attila, Sebe Márk, Kálmán Richárd, Rácz Dominik, Bálint Adrián, Kaló István Alexander, Kaló Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában