Kézilabda

2022.06.24. 11:47

Az FC Hatvannál a leglátványosabb fejlődés a 10 éveseknél fedezhető fel

Míg a felnőtt csapat újoncként bronzérmet szerzett a BAZ-Heves megyei férfi bajnokságban, addig az utánpótlás csapatok közül a III. osztályban szereplő fiú serdülő csapat 16 mérkőzésen szerzett három győzelemmel a hetedik helyen zárta a 2021/22-es pontvadászatot.

S. K.

A FC Hatvan BAZ-Heves megyei férfi bajnokságban bronzérmes felnőtt csapata

Forrás: FC Hatvan

Az FC Hatvan ünnepélyes évzáróján a Heves Megyei Kézilabda Szövetség (HMKSZ) részéről a versenybizottság első embere, Aczél Attila ádta át az érmeket a játékosoknak, edzőknek, vezetőknek.  

Ofella Zoltán egyesületi elnök értékelőjében dicsérte az elmúlt másfél év munkáját kiemelve, hogy honnan indult és most hová jutott a szakosztály utánpótlása.

– Nagy örömükre szolgál, hogy ilyen nagyszerű eredmények születtek, amely közös siker – jelentette ki a sportvezető.

Szakmai vezetőként Pápa János elősorban köszönetet mondott a klubvezetésnek, mert végig kiváló körülmények között dolgozhattak

– Sok még a feladat, de az év bizonyította hogy előre haladunk, fokozatosan erősödik a szakosztály – fogalmazott Pápa János. – Ez a folyamat a leglátványosabban az U10-11-es korosztálynál fedezhető fel, az elvégzett munka hozza magával a minőséget. Az eredmények még nem fontosak, de a sikerek megerősítenek abban, hogy jó úton haladunk. Az edzőinket, Bencs Mónikát, Szoboszlai Fruzsinát, Seres Bencét és Szarvas Ádámot is feltétlen dicséret illeti, mert a gyerekek nagyon szeretnek hozzájuk járni. Akik közelről követték nyomon az elmúlt évet azok jól tudják, milyen nehéz és rögös utat jártunk be a kollégákkal azért, hogy a hatvani utánpótlás újra felkerülhessen a kézilabda országos térképére. Számtalan hétvégét, szervezést és óriási anyagi erőforrást emésztett fel ez a nemes cél.

Szakosztály-vezetőként Havassy Kálmán hozzátette: büszke, hogy ezt együtt végig csináltak és boldog, hogy sikerült.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában