Labdarúgás

2022.06.23. 21:17

Maklárról öten mentek, de érkezik az erősítés

A 2021/22-es megyei I. osztályú bajnokság 10. helyén végzett Maklár SE-nél egyelőre csak az elköszönők listája publikus.

B. Cs.

Mága Tamás (kékben) egy év múltán köszönt el a makláriaktól

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Mága Tamás abbahagyta a futballt, Kovács Bálint Olaszországba ment dolgozni, Keszthelyi Péterre keresztszalag-szakadás miatt műtét és hosszabb kihagyás vár, Seres Bence Egerbe folytatja, míg Vaszilkó Roland Budapestre költözött – sorolta a távozókat a makláriak edzője. Szabó András érkezőkről nem adott hírt, ahogy mondta, egyelőre szóbeli megállapodások történtek, így csak később  szeretnék nyilvánosságra hozni azok nevét, akik nyáron csatlakoznak hozzájuk.

Információnk szerint nagy esély mutatkozik arra, hogy Besenyőtelekről visszatér Besenyei Richárd és Hajdu Zsolt, ahogy további maklári kötődésű labdarúgók újbóli szerepvállalása is terítéken szerepel.

Ettől konkrétabb, hogy a közös munkát július 4-én kezdik Noszek Gáborék. Edzőmeccsből hármat már lekötöttek a kék-fehér klub vezetői. Július 16-án a Füzesabony-Erőss út, július 23-án a Mezőkövesd Zsóry FC II., míg július 30-án az Eger SE II. együttese ellen játszanak a makláriak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában