Motorsport

2022.06.14. 15:31

Mintegy 200 motorost várnak Parádfürdőre

Június 18–19-én Parádfürdőn rendezik a Full-Gas-LS2 Magyar Enduro Bajnokság és Kupa 5–6. futamát.

S. K.

Holló Bencét is láthatja a közönség

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A bajnokság nyitányát májusban Kaposváron tartották, majd a szlovákiai Lissó (Lisov) fogadta a magyar enduro bajnokság 3–4. futamának mezőnyét. Parádfürdőre mintegy 200 motorost várnak.

– Négy forduló után az I. osztályban második, abszolútban a harmadik helyen állok a bajnokságban – jelentette ki a házigazda Mad Boys Motorsport KHE csapatában szereplő parádi Holló Bence, aki 2019-től a szervezői munkából is kiveszi a részét. – Ez a két futam is kiélezett küzdelmet ígér, ahol szeretnék minél jobban szerepelni.

A sportág egyre nagyobb népszerűségét jól példázza, hogy várhatóan több olyan környékbeli motoros is próbára teszi tudását, akik a bajnokságban eddig nem szerepeltek. Parádi, siroki vagy épp besenyőtelki versenyzők is rajthoz állhatnak.

– Színes, izgalmas pályát alakítottunk ki, ami a nézők számára is igazi élményt jelenthet. A parádfürdői depó közvetlen szomszédságában indul a mért szakasz, amely a leglátványosabb része a versenynek – fogalmazott Holló Bence.

A 10 fordulóból álló bajnokság július 23-án Varsányban folytatódik.
 

Címkék#motorsport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában