Labdarúgás

2022.07.21. 23:06

Gyöngyöshalászon a dobogóra pályázó csapatot fedett lelátóról lehet buzdítani

Legutóbb 11 éve végzett érmesként a Gyöngyöshalász SE, igaz, akkor arany jutott a gárdának. Most újra a dobogót veszi célba a nyáron megerősített együttes, amelynek hívei immár fedett lelátóról buzdíthatják kedvenceiket.

B. Cs.

Bartha Balázs (középen) a felkészülést még Hatvanban kezdte

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Az NB III-tól történt 2012-es búcsú óta lejátszott tíz bajnoki évben hétszer végzett a legjobb öt között a Gyöngyöshalász SE. Ez ékes bizonyíték arra, hogy a GYSE meghatározó csapata megyei I. osztálynak, ám az említett időszakban rendre hiányzott egy kis plusz ahhoz, hogy ismét medál jusson a társulatnak. A 2022/23-as szezonban ezen feltétlenül változtatni kíván a klub vezetése.

– Hat labdarúgót igazoltunk a nyáron, miközben csak egy távozónk akadt – tájékoztatta a heol.hu-t a Gyöngyöshalász SE elnöke, Szabó Gyula.

 – Gulyás Kristóf, Galó Dániel (mindkettő Energia SC Gyöngyös), Bartha Balázs, Füzik Bence (mindkettő FC Hatvan), Molnár Erik (Pásztó) és Bódi Milán (Gyöngyösi AK) remélhetőleg tud segíteni céljaink elérésében. A mérleg másik nyelvén távozóként egyedül Czene Levente (Energia SC Gyöngyös) szerepel. 

A halászi egylet első embere örömmel mondta, hogy elkészült a pálya melletti fedetti lelátó, amely 160 néző befogadására alkalmas.

Bíznak benne, hogy a drukkerek ezt minél többször töltik meg, ám ehhez az edzőként Török János irányította gárda eredményes szereplése alapfeltételnek számít. 
A GYSE szombaton hazai környezetben lép pályára a felkészülés jegyében, 10 órai kezdettel a szomszédos településről a megyei II-es Atkár teszi tiszteletét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában