Labdarúgás

2022.07.07. 13:35

Idén még nem lesz felnőtt futball Felsőtárkányban

A szándék és az elhatározás idén még nem mutatkozott meg eredményben a Felsőtárkány SC-nél, legalábbis a felnőtt korosztályú futballt illetően.

B. Cs.

Tavaly ősszel még érdekeltek voltak Köböl Márk és társai a megyei I. osztályban

Forrás: Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 2021/22-es megyei I. osztályú bajnokságtól idény közben visszalépett tárkányiak ugyanis csak utánpótlás csapatokat neveztek az új szezonra.

– Gondolkoztunk benne, tettük lépéseket ebbe az irányba, de arra az elhatározásra jutottunk, hogy ebben az idényben nem, de jövőre remélhetőleg már képesek leszünk  felnőttcsapat kiállítására – mondta a Felsőtárkány SC elnöke, Csáti Sándor. 

– Az utánpótlás korosztály képviselőinek azonban minden adott ahhoz, hogy nálunk jó körülmények futballozzanak. Neveztünk az U19-es megyei I. osztályú bajnokságba, ahogy az U16-osok is ott lesznek a mezőnyben, miközben az U13-as kategória fiataljai továbbra is szerepet kapnak. Rajtuk kívül a Bozsik-programban érdekelt U7-es, U9-es és U11-es korosztályhoz tartozók számára is biztosítjuk a versenyeztetést – zárta szavait Csáti Sándor. 

 

Címkék#nevezés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában