Kézilabda

2022.07.10. 15:08

Végleges a Hatvani KSzSE női csapatának kerete

Petrovics Anna és Blaskó Viviána után Szarvas Nóra is Füzesabonyból teszi át a székhelyét a Hatvani KSzSE női csapatához.

S. K.

Szarvas Nóra (63) két év után tér vissza a hatvaniakhoz

Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Szarvas Nóra két év után tér vissza az NB II-es küzdelmekre készülő HKSZSE kötelékébe. A 23 éves balátlövő a hatvaniak ötödik nyári szerzeménye. Petrovics Anna, Blaskó Viviána (mindkettő Füzesabonyi SC) Szerző Regina (Szent István SE) és Vanda Szilvia (Gödöllői KC) érkezéséről már korábban beszámoltunk.

– A sportolói pályafutását szüneteltető Király Ramóna kivételével sikerült együtt tartani a tavalyi csapatot, végül a kapus Antóni Viktóriával és a 180 találattal házi gólkirály Rózsa Veronikával is közös nevezőre jutottunk a folytatást illetően – tájékoztatott a hatvani klub első embere, Antalóczy Péter. – Az öt új játékos érkezésével kétségkívül színesebb lehet a taktikai repertoár és talán eredményesebbek is lehetünk.

Az OKTAT60 Hatvani KSzSE a 2021/22-es szezonban a hetedik helyen zárt a női NB II. Északkeleti csoportjában. A következő szezonra július 15-ig tart a nevezési határidő, az MKSZ illetékesei ezt követően készítik el a 2022/23-as csoportbeosztást. Ledacs Kiss Szonjáék Bárány Zsolt edző vezetésével július 21-én kezdik a közös felkészülést, immár az új hatvani sportcsarnokban. 

– Szeretnénk edzőtáborral is színesíteni az erőgyűjtést, ám ennek a helyszíne és az időpontja még pontosításra szorul – folytatta Antalóczy Péter. – Augusztus utolsó hétvégéjén hazai rendezésű négyes torna jelentené a finomhangolást a várhatóan szeptember közepén rajtoló NB II-es bajnokságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában