Vízilabda

2022.09.28. 13:54

Vízmű–ESE: 18 gól és kiváló hangulat a masters meccsen

„Igazi old-school waterpolo klasszik” – így hirdették azt a mérkőzést, amelynek vízbe ugró feleit az Egri Vízmű SC és ESE Masters néven szereplő szenior gárda jelentette.

B. Cs.

A mezőny legeredményesebb játékosának Kovács Róbvert számított

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A két társulat negyedik alkalommal csapott össze barátságos keretet között, és játszott fordulatos meccset, döntetlennel a végén. 

EGRI VÍZMŰ SC–ESE MASTERS 9–9 (4–4, 1–2, 3–1, 1–2)

Eger, Bárány uszoda. V.: Sándor, Madarasi.
VÍZMŰ: Bata Z. – Sümegi 2, Csáki 2, Demeter Sz. 1, Vígh 2, Bozsik, Pető. Cserék: Benkő, Bata V., Buzai, Denk 2, Oláh A., Novák, Simon. Edző: Zalánki Gábor. 
ESE: Farkas G. – Seres T. 2, Majoros B., Szabó G. 1, Kovács R. 3, Szőcs 1, Busák 1. Cserék: Szabolcsi 1, Csörgő, Zalai, Kőteleky R., Kőteleky D., Rüll. Játékos-edző: Rüll Csaba. 

– A Rómában szeptember elején rendezett Európa-bajnokságra sajnos nem tudtunk elutazni és más tényező is befolyásolta, hogy idén a megszokottól későbbi időpontban játszottunk egymással. Ez azonban nem nyomta rá a bélyegét a hangulatra és a jó csatát, amelynek tervezzük a folytatását – mondta az ESE vezetője, Rüll Csaba.
 

Címkék#szeniorok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában