Labdarúgás

2022.10.28. 20:41

A zagyvaszántói cserejátékos öt perccel a pályára lépése után győztes gólt szerzett

Selypi albérletben, villanyfényes mérkőzésen gyarapította pontjai számát az éllovas Zagyvaszántó a megyei II. osztályú bajnokság 11. fordulójában.

Heol Sport

A szántóiak (zöldben) folytatták sikersorozatukat

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

ZAGYVASZÁNTÓ–VISONTA 1–0 (0–0)

Selyp, Lőrinci Sporttelep, 200 néző. V.: Mencsik László (Májer, Sohajda).

ZAGYVASZÁNTÓ: Bódi – Vasas, Bajka (Gál, 46.), Maksa (Gyurovics, 77.), Tóth R., Szaka, Cseh, Szeberényi M. (Hrágyel, 46., Sápi, 74.), Vidák, Parragi, Orosz. Edző: Rozmaring Péter.
VISONTA: Szabó T. – Kis M., Váradi A., Gubala, Kiss Zs. (Pethes, 64.), Bezzegh, Schmied, Váradi N. (Dobos, 89.), Váradi K., Kernács (Darók, 49.), Kiss I. Edző: Dérfi Zoltán.
GÓL: Gyurovics (82.).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. Váradi K., Bezzegh, Gubala.

ROZMARING PÉTER: – Üzenem azoknak, akik eddig kritikával illettek bennünket, hogy a nagyon jó Visontát a második félidőben lefutballoztuk, és nem 11-esből rúgtuk a gólunkat. Meg kell próbálni sokat edzeni és akkor ezt mindenki meg tudja utánunk csinálni. A sorban hét meccsen aratott hét győzelem nem a véletlen műve. Az orosz eszterga forog tovább. Gratulálok, csibészek! Nagy Szilárdnak (Csana) őszinte részvétünket fejezzük ki a családi gyász miatt.
DÉRFI ZOLTÁN: – Az első félidőben fölényben játszottunk, helyzeteink is voltak. A második játékrészben „elfogytunk” és egy sarokrúgást követően született gól a vesztünket okozta.

A bajnokság állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában