Labdarúgás

2022.10.02. 18:35

FC Hatvan: kilenc pont a nagyhét eredménye

Sorban harmadik győzelmét a DVTK II. vendégeként aratta az FC Hatvan csapata az NB III. Keleti csoportjának 11. fordulójában.

Füzesi Bálint

Bárkányi Arnold (5) volt a diósgyőri mérkőzés központi alakja

Forrás: Pesti József/Új Néplap

DVTK II–FC HATVAN 0–1 (0–0)

Diósgyőr, edzőközpont, 100 néző.  V.: Nyekita Benjamin (Bőhm, Gordos Á. M.)

DVTK II.: Bánhegyi – Vajda (Ivánka, 19.), Balázsi (Gulyás, 80.), Oláh B., Bencsík, Fekete V., Silimon, Szűcs K. (Peisser, 80.), Balázs P., Vincze D. (Kövesi, 80.), Hegedűs J. K. Edző: Vincze Richárd.
HATVAN: Cellár – Tarnóczi, Barthel, Bárkányi, Karácsony – Fellner (Szanku, 61.), Panyi, Szabó R., Dinka – Kitl K. (Labát, 92.), Sármány (Mundi Z., 80.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.
A hatvaniak hat vereséget követően egy héten belül a harmadik diadalukat aratták. A diósgyőri fiatalok eleni összecsapáson a vendégek kapusa, Cellár Jaroszlav 0–0-s állásnál tizenegyest hárított, nagyban hozzájárulva ezzel a sárga-kékek eredményességéhez. A győzelmet jelentő találatot a védő, Bárkányi Arnold szerezte. A 34 éves futballista Szabó Roland baloldali szögletet a hosszúról, az öt és feles vonalából fejelte a kapuba úgy, hogy a hazaiak hálóőre még beleért a labdába.
GÓL: Bárkányi (87.).
JÓK: Ivánka, Hegedűs J., ill. Cellár, Barthel, Szabó R., Kitl K., Sármány
VINCZE RICHÁRD: – Bosszantó a vereség, de megyünk tovább és készülünk a következő, Békéscsaba II. elleni mérkőzésre.
ZORAN SZPISLJAK: – Megérdemeltük a hajrában szerzett gólt és a győzelmet, mivel nekünk volt több lehetőségünk a mérkőzésen. Nem volt látványos a játék, de a végén mégis „izomból” bevittük a győztes találatot! 
KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Tiszafüred, október 9., vasárnap, 15.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában