Sportlövészet

2022.10.10. 21:33

Tarolt a Káli LSK a nagyöbű és gyorslövő országos bajnokságon

Nyolc kategóriába nevezett, ebből hétben sikerült ob-érmet szereznie a Káli LSK csapatának a Magyar Sportlövők Szövetségének hétvégi versenyén.

B. Cs.

A káliak mesterlövész négyese: Varga Krisztián (balról), Barczi Krisztián, Komlósi Sándor és Albert Krisztián

Forrás: Káli LSK

A Nagyöbű és Gyorslövő Országos Bajnokságnak a Rendvédelmi Szervek Kiképző Központjának (RSZKK) nagytétényi lőtere szolgált, ahol az első versenynapon a precíziós és a gyorslövő puskás versenyszámokban 121 alkalommal foglalták el a lőállásokat és hajtották végre a feladatokat a részvevők.

A Káli LSK háromfős csapata nyolc versenyszámból ötben volt érdekelt.

A nap végére – a tavalyi évhez hasonlóan – a nevezőkre sötétedett, így a káliakat érintő számok eredményhirdetését a másnapi pisztolyos díjátadással egyidejűleg bonyolították le a nagyöbű puska 10 álló 50 méteres kategória kivételével. 
A KLSK tagjai vasárnap egy versenyzővel kiegészülve vágtak neki a három pisztolyos versenyszámnak, ahol 73-szor álltak rajtvonalra a gyorslövők. 

Barczi Krisztián halmozta a díjakat
Forrás: Káli LSK

A megyékbelieknek ezúttal sem kellett szégyenkezniük, ugyanis négy egyéni országos bajnoki címet gyűjtöttek be. 

Ebből Barczi Krisztiánnak három jutott szombaton, a puskás számokban pedig vasárnap Varga Krisztiánnak sikerült pisztollyal egyéni ob-aranyat szerezni. Albert Krisztián két ezüstöt nyert puskás, egyet pedig pisztolyos számban, ahol Komlósi Sándor gyűjtött egy bronzérmet. 

Varga Krisztián egy egyéni arannyal gyarapodott  
Forrás: Káli LSK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában