Labdarúgás

2022.11.24. 11:25

Tarnazsadányi élményszerzés a válogatott labdarúgó-mérkőzésen

Negyvenöten utazhattak a dél-hevesi településről, hogy részesei legyenek a Magyarország–Görögország válogatott labdarúgó-mérkőzésnek.

B. Cs.

A tarnazsadányiak köszönettel vették a remek lehetőséget

Forrás: Közös Cél Egyesület

A legfiatalabb 16, a legidősebb pedig 63 éves volt azon tarnazsadányiak közül, akik a Puskás Aréna lelátóján foglalhattak helyen Dzsudzsák Balázs válogatottól történő búcsúmeccsén. A 2–1-es magyar győzelmet hozott összecsapás maradandó nyomokat hagyott a zsadányiakban.

– Nagyszerű élményben volt részünk, köszönhetően a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) és külön a szervezet Heves megyei igazgatójának, Vojtekovszki Csabának – hálálkodott a Közös Cél Egyesület elnöke, Botos Péter Adrián. – A kapott belépőjegyek jóvoltából lehetőség nyílt arra, hogy a szürke hétköznapokból kiszakadjunk, miközben remek közösségépítő programként szolgált a meccsnézés. 

Az idén szeptemberben alakult Közös Cél Egyesület az adományozás mellett sport és kulturális programok szervezését tűzte zászlajára.

 

Címkék#válogatott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában