Teremlabdarúgás

2022.12.12. 12:42

Fügedi Tamás vezette aranyra a Golden Boys csapatát Mezőkövesden

A decemberi mezőkövesdi tornasorozat első állomásán a Golden Boys gárdája végzett az élen, míg Átány-Mátrai SE csapata zárt a második helyen

Tóth Balázs

A Golden Boys csapatának tagjai a nevükhöz méltóan szerepeltek

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

A Matyó Mikulás-kupán szerepelt Heves megyei csapatok közül az Átány-Mátrai SE együttese két győzelemmel jutott tovább négy tagú csoportjából, míg a B-Lapátfalvai Ifjak gárdája egy győzelemmel búcsúzott a csoportkörben. Az egriek közül a Stáber Bau alakulata ezúttal nem szerzett pontot, a Hollywood hét pontot gyűjtve, balszerencsés módon csúszott le a továbbjutásról öt tagú csoportjában. 

Az andornaktályai, a maklári és az egerszalóki megyei I. osztályú csapatban futballozó játékosokat is a soraiban tudó Golden Boys viszont minden meccsét megnyerve negyeddöntőzhetett. 

Az egyenes kieséses szakaszban az átányiak 2–0-s sikerrel, a Golden Boys büntetőkkel jutott az elődöntőbe, ahol mindkét gárda jó meccseket játszva jutott tovább a fináléba. A döntőben a Golden Boys játszott fölényben és 4–0-ra legyőzte le az átányi társulatot. 

Az átányiak a döntőig meneteltek
Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap


December 17–18-án két újabb tornával folytatódik a sorozat, amelynek győztese az Országos Minifutball Szövetség Bajnokság keleti döntőjében is szerepelhet, akárcsak a mostani első helyezett.

Különdíjasok

Gólkirály: Kállai Renátó (Pussyslayers, Tiszabábolna, 9 gól)
Legjobb mezőnyjátékos: Fügedi Tamás (Golden Boys)
Legjobb kapus: Tuza Bálint (Golden Boys)
Legszebb gól: Molnár Marcell (Sose Halunk Meg)
A döntő legjobb játékosa: Tarlósi Milán (Golden Boys)

 

Címkék#teremfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában