Labdarúgás

2022.12.11. 14:58

Zagyvaszántóról elköszönt a sikeredző

Tizenegy hónap múltán különválnak a Zagyvaszántó SE és Rozmaring Péter edző útjai. A megyei II. osztály harmadik helyén álló csapattól elköszönt az 56 éves tréner, aki Nógrádban folytatja tréneri pályafutását.

B. Cs.

Rozmaring Péter útmutatásai értő fülekre találtak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Rozmaring Péter idén január végén vállalta el a Zagyvaszántó SE csapatának irányítását. Vezetésével a 2021/22-es bajnoki évet a 6. helyen zárta a ZSE. A 2022/23-as pontvadászatban remekelt a gárda, ami magában foglalt egy kilenc győzelemből álló sorozatot. A vége ugyan nem a várakozások szerint alakult, ám így is a 3. helyről várhatja a tavaszi idényt a 14 mérkőzésen 31 pont szerzett együttes. 

– Amikor majd' egy éve Szántóra kerültem, az jelentette a célt, hogy játsszuk le a tavaszi idényt, majd pedig a nyáron építsünk egy új, felfrissített csapatot – emlékeztett Rozmaring Péter. – Úgy gondolom, hogy ez sikerült. Közvetlen segítőmmel, Balogh Sádorral és a kapusként szereplő Bódi Kristóf sok játékost sikerült leigazolni. Rengeteg melót raktunk bele Sanyival azért, hogy a dobogóra vezessük a csapatot. 

Annyi volt a gond, hogy nézetkülöbségek támadtak a vezetőkkel. 

Ez vezetett oda, hogy lemondtunk, mert úgy éreztem, hogy másik edzővel remélhetőleg jobban szerepel majd a csapat. Emelt fővel távozhatunk, mert érmes helyen telel a Szántó, amire már nagyon régen akadt példa. Bízom benne, hogy a továbbiakban is mindenki sikeresen folytathatja a munkáját.

A megyei II. osztály állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

A zagyvaszántóiaknak sok sikert kívánó Rozmaring Péter a Nógrád megyei I. osztályban 13. helyen álló Héhalom SE-nél folytatja edzői pályafutását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában