Atlétika

2023.01.30. 09:24

A hevesi Kovács testvérpárnak az egyéni csúcsok győzelmet értek

A Budapest Régió Fedettpályás Bajnokságán az Ikarus BSE színeiben szereplő hevesi atléták közül három súlylökő volt érdekelt. Mindhárman érmet nyertek, bizonyítva, hogy alaposan felkészültek az idényre.

B. Cs.

Kovács László (jobbra) újra kimagaslott a mezőnyből

Forrás: Hevesi Atlétika

A BOK Sportcsarnokban lebonyolított rendezvényen a felnőtt mezőnyben érdekelt Kovács László újabb egyéni csúcsot lökött (17,73 méter), ami elsőséget jelentett számára. 

A válogatott sportoló öccse, Kovács Kristóf a junior (U20) korosztályban 15,25 méterre lökte a szert. Ezzel beállította nemrég felállított egyéni rekordját és ezzel megnyerte versenyt.

Kovács Gyula edző további tanítványaként Baglyas Kíra Karina egy nappal korábban még Nyíregyházán lépett dobókörbe lépett, majd vasárnap már Budapest következett. A 2007-es születésű sportoló mesterhármasnál tart, ugyanis rövid időn belül harmadik alkalommal javította meg saját csúcsát. Most 10,93 méterig jutott és ezzel a teljes mezőnyt tekintve az ötödik, saját korosztályában pedig a harmadik helyen végzett – tájékoztatott a Hevesi SE szakosztályvezetője, Megyeri István.
 

 

Címkék#régió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában