Labdarúgás

2023.01.16. 15:00

Petőfibányai Fradi-drukkerlányt köszönthettek győztesként

Édesapja klub iránti elkötelezettségét viszi tovább a petőfibányai Simon Lili.

B. Cs.

Simon Lili és Vécsei Bálint. Győztes páros

Forrás: családi album

A 17 éves leány azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy ő nyerte a Groupama Aréna által kiírt Best of 2022 játékot. A nevezők az Üllői úti létesítményben készített fotóval jelentkezhettek. A képekre aztán a Groupama Aréna közösségi oldalán lehetett szavazni a január 16-i határidőig.

A szervezők közlése szerint „Az idei évben rekord mennyiségű pályázat érkezett, a verseny kimondottan izgalmasra sikeredett, a végsőkig kiélezett volt a csata az első helyért. Végül csupán néhány szavazat különbséggel Simon Lili pályázata győzedelmeskedett.”

A Petőfibányai SK elnökségi tagja, Simon Sándor leánya azzal a képpel nyert, amelyen az FTC válogatott középpályásával, Vécsei Bálinttal együtt látható.

– Ahogy Lili, magam is nagyon örülök a sikernek – mondta a büszke édesapa a heol.hu-nak. – Bérletesként minden hazai FTC-mérkőzésen ott vagyunk a lányommal, mi több, az idegenbeli meccsek 80 százalékára is elkísérjük a csapatot. A lányomat megszületésekor vagyis 2005. október 27-én Fradi-babaruhában hoztuk haza a kórházból. Azóta szívja magába a Fradizmust. Egy kitételt tettem csupán, mégpedig azt, ha nem tanul jól, nem jöhet meccsre.  Az elmúlt 12 évben erre azonban csak egyszer akadt példa.

Lili a születése óta zöld-fehérben létja a világot
Forrás: családi album

A győztes pályázó a ferencvárosi labdarúgók által aláírt 2022-es Fradi évkönyvet kapta ajándékba.

 

Címkék#Fradi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában