Kézilabda

2023.01.26. 14:28

Rutinos szélsővel erősített a Hatvani KSZSE női csapata

Január 29-én négycsapatos felkészülési tornán szerepelnek Bárány Zsolt edző tanítványai.

S. K.

Bárány Zsolt (jobbról) elégedett a csapata eddigi teljesítményével

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Jobbszélső poszton jelenthet erősítést a Hatvani KSZSE női csapatának Horváth Mónika. A csoportellenfél Esztergomi Vitézek RAFC együttesétől érkező 36 éves kézilabdázó az NB II. Északi csoportjában harmadik helyen telelő Zagyva-parti klub első téli szerzeménye.

– Mónika a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei bajnokságban szereplő Miskolci VSI elleni múlt heti edzőmeccsen már pályára lépett a csapatban – osztotta meg a hatvaniak edzője, Bárány Zsolt.

 – Ahogy a borsodiakkal szemben, úgy a nyitányt jelentő Rákosmenti KSK elleni felkészülési meccset is győztesen zártuk. Utóbbit úgy nyertük meg nagyon simán, hogy az erőgyűjtés időszakában akkor vettük ki először a labdákat a zsákból. Dolgozunk becsülettel, hétvégén újabb megmérettetés vár ránk a hazai rendezésű OKTAT60 felkészülési tornán.
A négycsapatos rendezvényen a hatvaniakon kívül a szintén NB II-es STAVMAT Füzesabonyi SC, a Vecsés SE és a Csepel DSE alkotja a mezőnyt. A hatvani sportcsarnokban a csapatok körmérkőzéseken döntenek a helyezésekről. A programot az U13-as korosztály bemutató mérkőzése színesíti, a hatvaniak a Jászfényszaru VSE hasonló korú csapatával mérik össze tudásukat

A felnőtt torna menetrendje

JANUÁR 29., VASÁRNAP
10:30: Hatvani KSZSE–Vecsés SE
12:00: Füzesabonyi SC–Csepel DSE
14:30: Vecsés SE–Füzesabonyi SC
16:00: Csepel DSE–Hatvani KSZSE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában