Labdarúgás

2023.02.27. 15:29

Emléktábla-avatásra készül az Egri Spartacus SK Baráti Társaság

Fontos bejelentéssel is szolgált Várkonyi Ferenc az Egri Spartacus SK Baráti Társaság nyolcadik találkozóján.

B. Cs.

Az Egri Spartacus SK Baráti Társaság nyolcadik találkozójának résztvevői

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az 1963. december 1-jén rendezett Egri Spartacus–Szűcsi (4–1) mérkőzéssel avatták fel Egerben a Szpari-pályát, amely jelenleg a Felsővárosi Sporttelep nevet viseli. A 60. évforduló apropóján az Egri Spartacus SK Baráti Társaság kezdeményezi az Eger Labdarúgó Sport Kft.-nél, hogy a létesítmény falán emléktáblát helyezhessenek el – közölte a BT titkáraként Várkonyi Ferenc.

Amennyiben zöld utat kap az elképzelés, az emléktábla költségeit az Eger Sikeréért Egyesület (ESE) magára vállalja. Ezt már az ESE elnökeként Forgó János jelentette be az Express Étteremben tartott találkozón.

A 2016-ban alapított Baráti Társaság idei rendezvényére 48 meghívót postáztak, közülük 32 egykori játékos ült asztalhoz. Korelnökként a 89 éves Boros Gyula lapunknak elmondta, hogy mindig szívesen vesz részt a rendezvényen. Az öregfiúkat felvonultató eseményére egykori egriként ellátogatott Lovász Tamás István, az MLSZ Budapest Igazgatóságának igazgatója is.

 

 

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában