Teremlabdarúgás

2023.02.09. 17:24

Sepsiszentgyörgyről ismét különdíjjal tért haza a Sanyi és barátai csapata

A 10. Háromszék-kupa felnőtt tornára és az ehhez közel eső rendezvényekre 24 fős társaság utazott Hatvanból és környékéről.

Bódi Csaba

A Sanyi és barátai csapat nem hozott szégyent a hatvaniakra

Forrás: Beküldött fotó

– Olyan szeretet vett bennünket körül, ami párját ritkítja, egy pillanatig sem éreztünk magunkat feszélyezve – elevenítette fel az erdélyi pillanatokat Berkes László. A kispályás futballban és strandfociban a honi legjobbak közé tartozó játékos sok helyen megfordult pályafutása során, ám még ő is rácsodálkozott arra, ahogy fogadták őket Székelyföldön.

– A rendkívül közvetlen házigazdák mindenben gondoskodtak róla, hogy jól érezzük magunkat. A tornán az lepett meg, hogy a nagy győzni akarás közepette is sportszerű volt a küzdelem, mert sajnos Magyarországon ez nincs mindig így. A jó társaság miatt, barátokkal mentem Sepsiszentgyörgyre, és ha tehetem, a következő túrát is vállalom, mert kiválóan éreztem magam – tekintett előre a rendezvényen először járt Berkes László.

A 10. Háromszék-kupa felnőtt tornának a sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC női kosárlabdacsapat pazar otthona szolgált helyszínként. Hét évvel ezelőtt még csupán hét fővel nevezett a rendezvényre a Hatvan környékiek tömörítő Sanyi és barátai csapat.

A Sepsi-SIC csarnoka remek helyszínként szolgált
Forrás: Beküldött fotó

– A baráti kapcsolatok ápolása jelenti fő célt, és ebben mindig az élmezőnyben végzünk – mondta a Sepsiszentgyörgyről származó csapatvezető, Simon Sándor. –  Idén Berkes László mellett Fekete Viktor, Gohér Gábor, Parádi János, Surányi Gábor, Szluka Norbert, Tóth Norbert és Balog Bence is erősített bennünket, de rajtuk kívül még akadtak további érkezők. Így összesen huszonnégyen zsúfolódtunk be közös ebédre édesanyám panel lakásába. Persze ez nem jelentett gondot.

A pályán nem alkotott maradandót a veretes társaság, ám az Éjszaka Ördögei címet sikerült elhódítani, amelyet az after partin nyújtott teljesítményért érdemeltek ki Sanyi és barátai. 

Igaz, ez már nem jelentett újdonságot, mert hatból ötször ezt a különdíjat megkapták a mieink. A Sepsi OSK bajnoki meccséből viszont csak 26 percig jutott nekik. A vendég FCU Craiova szurkolói ugyanis magyarellenes rigmusokat kiabáltak a találkozón, amiatt a játékvezető kétszer is félbeszakította, majd végleg lefújta az összecsapást.

A Sepsi OSK meccsén nem sokáig lehetett drukkolni Szluka Norbertéknek
Forrás: Beküldött fotó

– Mi a hazai táborban szurkoltunk, nem hallottuk a krajovaiakat, csak a hangosbemondóból érkező felszólításra lettünk figyelmesek – magyarázta 1999 óta Petőfibányán élő Simon Sándor. – Sajnáljuk, hogy így történt, emiatt szegényebbek lettünk egy élménnyel, jómagam pedig emiatt nem találkozhattam régi jó barátommal a Sepsi OSK elnökével, Diószegi Lászlóval és Hadnagy Attila klubigazgatóval sem. A túra viszont elérte a célját, most már tervezzük a következőt. 

 

Címkék#teremfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában