Kézilabda

2023.03.31. 19:31

Az Eszterházy SC-től a győzelem alapvető elvárás

A női NB I/B 23. fordulójában a papírforma érvényesítése jelent feladatot az Eszterházy SC csapatának.

F. B.

A nézőkre ezúttal számítanak az egyetemista lányok

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

ESZTERHÁZY SC (3.)–TEMPO KSE (11.)

Eger, Eszterházy csarnok, szombat, 18.00. V.: Babidorics, Reszegi.

Sokszor volt már róla szó idény közben, hogy a megváltoztatott lebonyolítású NB I/B idén nagyon sok mérkőzést hoz a mezőnynek, a jelenleg harmadik Eszterházy SC-nek ugyanakkor már csak hat fellépés maradt hátra a szezonból. Aktuálisan a Tempo KSE ellen kell hozni a papírformát, ami az elmúlt hetek játékát tekintve elvárható az egyetemistáktól, különösen, ha azt nézzük, hogy még mindig nagyon szoros az élmezőny. 

A bajnokság állása
Forrás: mksz.hu

Az vitán felül áll, hogy a dobogóhoz minden hátralévő meccsüket nyerniük kell az egrieknek, ami hogyha teljesül, akkor még a feljutás is összejöhet, ám e tekintetben már nincs saját kézben a sors. Amennyiben legalábbis már nem hibázik az ESC, úgy biztosan maga mögött tartja a Szombathely gárdáját, a Kozármislenynek viszont a rosszabb egymás elleni eredmények miatt háromszor is botlania kellene a helycseréhez, míg a Vasasnak elég lenne egyszer kikapnia. A szóban forgó csapatok ráadásul még játszanak is egymás ellen, ezért is fontos, hogy hozza a kötelezőket Zsadányi Sándor gárdája.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában