Kézilabda

2023.03.30. 14:12

Mindenki a fedélzeten, elszánt Eger utazik Tatára

Pénteken Tatán vár megmérettetés az NB I/B-ben éllovas QHB-Eger férfi csapatára.

S. K.

Kurucz Máté (a labdával) góljaira nagy szükség lesz

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB I/B 23. fordulójának mérkőzése:

TATAI AC (8.)–QHB-EGER (1.)
Tata, Güntner Aréna, péntek, 19.00. V.: Paska D., Vastag S.
Sorozatban tizenhét veretlen bajnoki mérkőzéssel a háta mögött utazik Tatára a listavezető egri gárda. A két csapat őszi mérkőzésén Kiss Gergőék 26–21-re nyertek a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. 
– Várhatóan újra teljes kerettel indulunk útnak – jelentette ki a QHB-Eger edzője, Tóth Edmond. – Az utóbbi hetekben folyamatosan akadtak hiányzók, ami a mindennapi edzésmunkát is nehezítette. Igyekeztünk alaposan felkészülni, hiszen a Tatai AC hazai pályán különösen veszélyes. A siker kulcsa az lehet, hogy a saját játékunkat mennyire tudjuk majd ráerőltetni a rutinos játékosokat is felvonultató ellenfélre. Kétségkívül nehéz 60 perc vár ránk, Tatán minden csapat alaposan megszenved a pontokért.
A TAC jelenleg 21 ponttal rendelkezik, amiből 14-et hazai környezetben gyűjtött. A Güntner Arénából a 2022/23-as szezonban mindössze a PLER-Budapest, a BFKA-Veszprém és az Agrofeed ETO UNI Győr csapata távozott győztesen. Pályaválasztóként hat siker és két döntetlen áll a neve mellett.

Címkék#QHB-Eger

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában