Legendák

2023.04.13. 10:42

A féktelen csikók lovakká értek, így nyilatkozott Szécsi Zoltán a világverő csapatról + videó

Még pár nap, s végre láthatjuk a vízilabda legendákról szóló filmet.

M. H.

A nemzet aranyai című, egészestés mozifilm hősei azok a vízilabda legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot. A fantasztikus eredményeket elért vízilabdásainkról szóló filmet, amelynek rendezője Zákonyi S. Tamás, április 20-tól vetítik a hazai mozik.

Nemrég a Tények Plusznak is nyilatkoztak a sportcsillaguk, köztük Szécsi Zoltán, a válogatott egykori kapusa, az Egri Vízilabda Klub elnöke. Azt mondta, első olimpiai aranyérmük munkajellegű volt, profin álltak a versenyekhez, Athénban már teljesen más volt a helyzet.

– Lelkes, féktelen csikók, akik már lovakká érettek, aztán jött a pekingi torna, mely megint csak egészen más volt. Ott a higgadt, öreg bikák húzták be a győzelmet – mondta. A harmadik arany drámai fordulat közepette érte, az elődöntőre lázasan ment, s magánéletében válás zajlott. Az újságok arról cikkeztek, hogy Szécsi miatt veszít majd a csapat, ennek ellenére győzedelmeskedett a csapat.

A napokban a Sláger Rádió Abaházi Presszójában a régi csapatból Biros Péter és Szécsi Zoltán vendégeskedtek. Meséltek a felejthetetlen élményeikről és a hamarosan megjelenő filmről is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában