Labdarúgás

2023.04.07. 17:46

A hajrában négy perc alatt triplázott a GYAK

A vármegyei I. osztályú bajnokság 19. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén fölényes győzelmet aratott a listavezető Gyöngyösi AK.

Heol Sport

Márkus Marcell (középen) vezére volt a gyöngyösieknek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

GYÖNGYÖSI AK–EGERSZALÓK 4–0 (1–0)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 120 néző. V.: Futó Tamás (Molnár L., Bíró Zs.).
GYÖNGYÖS: Tóth B. – Forgó K., Vernyik D., Márkus M., Tóth L., Oravecz B., Szabó V., Babarcsik B., Czinkóczi B., Nagy-György B., Lekli S. Edző: Majzik Zoltán
EGERSZALÓK: Farkas D. – Penti P. (Hangácsi K., 80.), Péter M., Ötvös O., Nagy G. (Balogh D., 75.), Busai B., Halász D., Ficzere P., Kvetkó B., Szőllősi R., Montvai T. Játékos-edző: Montvai Tibor.
GÓL: Márkus M. (41., 89.), Vernyik D. (87.), Babarcsik B. (90.)
JÓK: Márkus M. (a mezőny legjobbja) és az egész hazai csapat, ill. Nagy G., Penti P., Farkas D.
MAJZIK ZOLTÁN: – Bármi lesz a bajnokság vége, büszkék vagyunk a srácokra, nagyszerű emberek! Ezúttal egy jó csapat ellen szereztük meg a győzelmet azzal, hogy türelmesen játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki és a végére felőröltük őket. 
MONTVAI TIBOR: – A második gólig viszonylag hiba nélkül működött a szervezett védekezésünk, gólszerzési lehetőségeink is voltak a bajnokesélyes ellen. Utána összeomlottunk, ami néhány játékosom rutintalanságának is köszönhető. Ősszel is hasonlóan kezdtünk, aztán megindultunk, reméljük, ez most is így lesz.

Címkék#gyak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában