Klubélet

2023.04.21. 16:56

FSC: Petővárit Pásztor váltja az ügyvezetői székben

Tisztújító közgyűlést tartott a napokban a Füzesabonyi Sport Club. Az elkövetkezendő négy évben hét tagú grémium irányítja az egyesületet.

S. K.

Petővári József átadta a helyét

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az FSC elnökeként továbbra is a város polgármestere, Nagy Csaba tevékenykedik, míg Petővári József egyet hátra lépve Pásztor Gergelynek adta át a stafétát. A Füzesabonyi SC új ügyvezetője úgy fogalmazott: egyre nagyobb kihívások várnak az egyesületre, ami mindenkitől megfeszített munkát igényel.

Az elnökségben Petővári József, Bocsi Zoltán, Gulyásné Farkas Éva, Tóth Szilárd és új tagként Pásztor Piroska kapott bizalmat.

– A legégetőbb, hogy mielőbb rendeződjenek a Teleki Blanka Általános Iskola csarnokának felújítási munkálatai, amely folyamatosan nehézségekbe ütközik, hétről hétre ki vagyunk szolgáltatva a bürokrácia útvesztőinek – osztotta meg érdeklődésünkre Pásztor Gergely.
Az FSC asztalitenisz, karate, atlétika, kézilabda és labdarúgó szakosztállyal rendelkezik, az egyesület kötelékében több mint 400 sportoló szerepel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában